Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žitno-pšeničné špičky

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 2. 2012 12:15

Suroviny

Porce: 5 větších špiček asi po 120-130 g

Nutriční hodnoty

Energie5 940 kJ / 1 420 kcal
Bílkoviny42,00 g
Tuky6,65 g
Vláknina25,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,81 g
Sůl12,00 g
Sacharidy285,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

clupmi clupmi

2. 3. 2012 12:13

rebeka: Zajímavý článek jsem našel například zde:
suroviny.gastronews.cz/spaldova_mouka
Ale jinak je to samozřejmě modní hit - trend. :-K

cathleen cathleen

2. 3. 2012 10:38

Patricie: :-Okdybys mi to neřekla, nikdy bych nepoznala, že máš špičky focené mobilem....máš je:yes::yes: A díky:-*

Patricie

1. 3. 2012 20:07

:-K:-KMilá Cat. všechny tvoje recepty jsou báječné.Máš s tím tolik práce než vypiluješ recept k dokonalosti. Já jsem tě moc vděčná. Díky tobě jsem vytáhla pekárnu a že už jsem toho napekla.:-D.Špičky nemám tak pěkné jako ty, :-Dale jsou moc dobré. S těstem se moc dobře pracovalo. Dělala jsem ze dvou dávek. Děkuji moc za recept.Malou fotku z mobilu přidávám.

mysulka mysulka

1. 3. 2012 11:20

:-p:yes: nádhera:-K

srettka

1. 3. 2012 10:18

bože...tyhle fešandičky, co je caty špičkami zove..ty jsou super:-p:yes: já se snad neudržím a taky si zašpičkuju:-)

cathleen cathleen

1. 3. 2012 10:14

Moc mě těší, že se špičky líbí a chystáte se zkusit je:yes:
A našemu "Pendolínu" ještě jednou děkuju za vyzkoušení a nádherné fotky!:-K

cardanka

1. 3. 2012 08:42

cathleen::-K děkuji za odpověď, info do lednice jsem na etiketě přehlédla:-S, měla jsem ve "špajzu":no:, dnes se do nich pustím, tak snad se povedou:-8. Díky:-!

Betyna

29. 2. 2012 20:31

:yes: +1 :-K

rebeka rebeka

29. 2. 2012 20:27

cathleen::-D:-D ona je maruška přímo pendolíno:-O:-!:-D:-D
máte to nádherné, holky jedny šikovné;-):-):yes::yes::-K

magdalenka magdalenka

29. 2. 2012 20:13

Merylas:jedna šikovnejšia ako druhá...:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

29. 2. 2012 20:10

cathleen: No, já jsem většinou spíš jako ten rychlík, ale v depu:-)) Musela jsem ale něco upéct, nebo zajít nakoupit. Pro mě je lepší i rychlejší a taky levnější si upéct.;-)

cathleen cathleen

29. 2. 2012 19:58

Merylas: tak. Ted mi spadla celist:-! Jsi desny rychlik :-))
Diky za vyzkouseni, pochvalu i fotky!:-*:-K

Merylas Merylas (moderátorka)

29. 2. 2012 19:51

cathleen: Ivi, byla jsem tady dopoledne, hledala nějaký recept na pečivo, které nebude pouze z pšeničné bílé mouky a Ty jsi zrovna vložila tohle. Tak tomu se nedalo odolat:-D A byla jsem taky zvědavá, přece jen je tady větší podíl žitné mouky. Držela jsem se přesně receptu a vše OK;-):yes: S těstem se moc dobře pracovalo a až jsem se divila, jak krásně a rychle kynulo. Až tak, že mi trochu překynulo a neudrželo tvar. Špičky nehledej, jsou to spíš takové bagetky:-8 Určitě občas upeču a recept můžu doporučit:yes: Ode mě máš jasný bod a dva obrázky:-8 A děkuji za recept:-*:-K

Patricie

29. 2. 2012 19:17

:-OMáš je krásné:yes::yes:

rebeka rebeka

29. 2. 2012 18:00

zizala: fakt jo:-?:-? tak to moc děkuju.. já myslela, že se mi zase do ní pustí moli:-S:-// tak budu přidávat;-):-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sladěnka ječmenná co je to sladěnka recept na zitno psenicny chleb zitno psenicne rohliky žitno pšeničný chléb recept žitno-pšeničný pečený v troubě pečivo z pšeničné celozrnné mouky recept zitno psenicne housky žitno pšeničné dalamánky zitno-psenicne na housky žitno pšeničné bulky pecivo-špičky špaldovo žitné housky obrázky psenicno zitne rohliky peceni s zitno celozrnne mouky zitno-spaldove rohliky jak si doma upéct rohlíčky z pseničné celozrnné mouky pšeničná sladěnka zitno psenicne pecivo chlebové špičky

Suroviny: voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, voda, olej, sůl, kmín drcený, mouka žitná chlebová, mouka hladká

TopRecepty.cz

Žitno-pšeničné špičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2OJz