Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

3xR - Rychlé Rybí Riboto

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 3. 2012 15:46

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 604 kJ / 2 295 kcal
Bílkoviny109,30 g
Tuky9,56 g
Vláknina27,14 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,56 g
Sacharidy434,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jelikož smaženou rybku jsme měli nedávno a teď jsem potřebovala něco rychlého k obědu, padla volba na rybu s rýží. Mládě pravilo, že je to rizoto lepší než normálně...uf ;.)

P.S. Ještě mě napadlo, jak je již psáno v komentech, z těch odkrojků a bujonu, by se dal udělat předem vývar na podlití rýže, ale na to nebyl bohužel čas :-/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

6. 3. 2012 18:24

neznám koření na mořské ryby, ale neva.. toto rizotko se mi velice zamlouvá, vlídně ke mě promlouvá... říká: zkus mě, vař mě, ochutnej a srettce bodík dej:-8:-D:-D:-D:-D:yes:;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

6. 3. 2012 18:12

Ještě jsem nikdy rybí rizoto nedělala,ale láká mne to moc;-)pěkný receptík:-p+1:yes:

Jenny

6. 3. 2012 17:43

sretti,krásná pyramida...:yes:+5;-)

danielle72 danielle72

6. 3. 2012 16:44

krásná pyramidka :yes:+ 4 boďan

Ivusa Ivusa

6. 3. 2012 16:40

:yes:Srettka:díky a zkusím...:yes:

srettka

6. 3. 2012 16:39

Ivusa:proto jsem jí ponejprv osmahla, aby se zvrchu zatáhla. To dušení je cca 15-20min na mírném plameni, podle tipu rýže a fakt drží pohromadě. Taky jsem si říkala, jak to rybka zvládne, ale vyšlo to. Nevím jak třeba s jinou rybkou, ale tilapie prošla na jedničku;-):yes:

Ivusa Ivusa

6. 3. 2012 16:36

:-Omohu se prosím zeptat,jestli se ta rybka nerozpadne,když se pak ještě dusí v rýži????Sice mám oči a vidím, že na tvé fotce jsou hezky kousky vcelku...ale při mé smůle by se mi rybka asi rozpadla na maglajz.Moooc se mi recept líbí,právě proto,že do kluků dostat rybu je nadlidský výkon,a tohle mi přijde jako skvělý nápad.:yes::yes::yes:

srettka

6. 3. 2012 16:05

varilamyskakasicku:jen u té páteře takové krátké. Já to ani nevěděla,rovnou jsem začala krájet proužky a křupalo to, tak zbylých filetech jsem si ty středy vykrojila. Kdybych nespěchala, tak bych si z těch středů a toho zeleninového bujonku předvařila vývar na podlití. Ale už jsem nestíhala, tak příště, protže tohle rizotko si fakt dáme líbit:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 3. 2012 16:02

Ta tilapie je bez kostí??Vypadá moc pěkně:-K:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 3. 2012 15:58

:-K:-);-):yes:

suslajda suslajda

6. 3. 2012 15:52

;-)je mi ctí dát ti první bod za toto krásné rizoto:-*:yes::yes:+1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí rizoto 3xr.cz veprova plec bez kosti jak jí udělat k obedu mrazena tilapie mražená tilápie recept 3xr recepty z ryb rychlé rychle recepty na rybu co udělat k obědu neco rychleho tilápie s rýží jak vypadá řapíkatý celer rybí rizoto recept rizoto rybí recept okounovec recepty neco rychleho k obedu recept na ryzi 3 barev okounovec nilsky nemá kosti okounovec recepty telapie je telapie bez kosti

Suroviny: tilapie, rýže, cibule, česnek, koření na ryby, olej, máslo, bujón zeleninový, rajče, celer řapíkatý, pepř, sůl, voda

TopRecepty.cz

3xR - Rychlé Rybí Riboto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WmzQ