"Italské" řízky
Italské řízky jsou lahodnou variantou klasických smažených řízků, které díky ochucenému trojobalu získají jedinečnou chuť. Tento pokrm je ideální pro všechny milovníky křupavých a šťavnatých řízků.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 064 kJ / 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,75 g |
Tuky | 65,35 g |
Vláknina | 4,44 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 15,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Italské" řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MNQA
Moje poznámka
"Italské" řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MNQA
Nejnovější recepty
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 7 hodinami
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 10 hodinami
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 16 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno 19. 8. 2025 05:00:02
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 8 hodinami
Nádivka z cukety
Danna před 9 hodinami
Tvarohový koláč z bílé čokolády
JaniceKey před 9 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
kachlicka77 před 9 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Kristl1980 před 10 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
DitaB před 11 hodinami
Salát s mozzarellou a kuřecím masem
bittmanv před 11 hodinami
Nudle s tvarohem a jablky
brtna před 11 hodinami
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 11 hodinami
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 12 hodinami
Tématické fráze:
italský řízek,
italske recepty,
italské řízky,
nejlepší řízky,
nejlepší italské recepty,
řízky recept,
nejlepší řízek,
recept na řízky,
italský vepřový řízek,
recepty na řízky,
italské řízečky,
rizky,
italský řízek recept,
nejlepší vepřové řízky,
italská strouhanka,
jak udělat nejlepší řízky?,
recept na italsky rizek,
italský smažený řízek,
nejlepší vepřový řízek,
řízek nejlepší recept
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
protlak rajčatový,
olej,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
česnek mědvědí
Komentáře (18)