Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 204 kJ / 2 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,68 g |
Tuky | 91,77 g |
Vláknina | 47,80 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 257,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí játra na kukuřici a fazolích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kBjK
Moje poznámka
Jehněčí játra na kukuřici a fazolích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kBjK
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 25 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 29 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 31 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí játra jako minutka,
jehněčí játra na cibulce,
játra z jehněte,
jehneči,
játra a fazole,
domácí paštika z jehněčích jater,
omáčka z jehněčích jater,
recepty z jehněčích jater,
jehněčí játra na slanině,
ja připravit vnitřnosti z jehněte,
recepty jatra z jehnete,
jehněčí játrovka recept,
lák na jehněčí,
jehněčí játrová paštika recept,
jehněčí recept,
jehneci jatra na kari,
fazole játra,
jehněčí játra na přírodno,
fazole a jatra,
jak upravit kukuřici?
Suroviny:
játra,
cibule,
fazole,
kukuřice,
omáčka švestková,
olej,
máslo
Komentáře (2)
Mám tu čest dát první bod