Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 213 kJ / 1 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,25 g |
Tuky | 5,00 g |
Vláknina | 62,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 312,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestková povidla - rychlá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnmX
Moje poznámka
Švestková povidla - rychlá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnmX
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 4 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 4 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 4 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cikánské cukroví
Annnn před 12 minutami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 18 minutami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 20 minutami
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 1 hodinou
Myšky z ředkvičky
Sahula před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 1 hodinou
Bílá zelňačka s koprem
Sahula před 1 hodinou
Bílá zelňačka
Sahula před 1 hodinou
Hermelínový salát se šunkou
PetraFis před 1 hodinou
"Gulášovka"z cukety
bozenka1 před 2 hodinami
Tématické fráze:
švestková povidla podle babiček,
vaření švestkových povidel,
recept na domácí švestková povidla,
příprava švestkových povidel,
příprava povidel,
kotel na povidla,
kotel na vaření povidel,
rychlá domácí povidla,
domací švestková povidla,
rychlá povidla,
příprava švestkových povidel v troubě,
švestková povidla jednoduchá,
švestková povidla recept,
švestová povidla,
kotle na povidla,
švestková povidla,
švestková povidla od babičky,
povidla příprava,
švestková povidla příprava,
domácí švestková povidla podle babiček
Suroviny:
švestky,
cukr,
cukr vanilkový,
skořice,
rum
Komentáře (7)
Musí po kusech odpadávat od vařečky, být hustá a tmavá. A ta vůně u toho
Všem přeji krásný další den babího léta!!!
Za jednoduchá povidla ti dávám 2.bod