Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ořezaný vepřový gulášek v PH

Hodnocení receptu je 4,6 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 270 min Doba přípravy: 270 min

270 min (270 min příprava)

26. 10. 2012 12:59

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 475 kJ / 2 982 kcal
Bílkoviny168,19 g
Tuky234,53 g
Vláknina13,74 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 2,13 g
Sůl5,00 g
Sacharidy33,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Musím se vám přiznat, já jsem se do ořezu/výřezu zamilovala a moc ráda z něj vařím. Maso je výborné, z různých částí prasete kde jsou kosti a tak je chuťově trochu míchané a to právě dá tomu masu tu dobrou chuť.

Jeden den jsem podávala s těstovinama a druhý den byly knedle.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

28. 10. 2012 17:46

Sakriš, ten vypadá moc dobře, kde vzit ale ty ořezy- dala bych si mnamka:-K:yes:

jarka skrobakova

26. 10. 2012 18:40

super guláš:-p:yes::yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 10. 2012 18:19

yanull:Tak já si talíř přistrčím veřejně;-)a pořádně hluboký:-D:-D
Bibinko,nepohrdla bych:-p+6:yes:

suslajda suslajda

26. 10. 2012 15:30

Taky mám ráda ořezy tento gulášek nemá chybu:yes::yes:+5

yanull yanull

26. 10. 2012 15:15

Nadi, u nás v republice se dělá vše nenápadně, tak to zkouším i já, už jsem nenápadná ouplně celá ;-):-)):-D

rebeka rebeka

26. 10. 2012 15:12

yanull::-D:-D noo.. hlavně nenápadně;-):-8:-D:yes::yes:

yanull yanull

26. 10. 2012 15:09

Jani, vidím, že PH u Tebe nezahálí a tak to má být;-), moc hezky ho krmíš a jsou z něj samé dobrůtky, této nevyjímaje:-p, hned bych si přistrčila nenápadně talíř, jako předvoj posílám bodík:-p:-K:yes:+4

rebeka rebeka

26. 10. 2012 13:12

mňamkový gulášek:-p:-p;-) a ta poslední fotečka je nej:-8;-):-):yes::yes:

Svetlana Svetlana

26. 10. 2012 13:11

bibinko, ořezy nemají chybu...taky je moc ráda kupuju...a tento guláš je teprve bez chyby...:-):yes:

savlinka savlinka

26. 10. 2012 13:11

vypadá dobře..dělala jsem dnes guláš na paprikách;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gulášek vepřový vepřový gulášek vepřový guláš v ph segedínský gulas vepřový výřez recepty vepřový vývar v ph co delat s ostrym gulasem domácí gulašek vepřový guláš z ph nej gulasek recepty na veprovy výřezy guláše v ph jaké ph ma moč veprovy vyrez recept veprovy gulas nej gulas s veprovych vyrezu www vařime vepřovi vyřez co se da delat s moc ostrym gulasem veprovy gulas y ph dobrý vepřový gulášek

Suroviny: ořez vepřový, slanina, cibule, česnek, feferonka, bobkový list, koření nové koření, jalovčinky, protlak rajčatový, koření gulášové, vývar vepřový, chléb, paprika sušená sladká, majoránka, kmín celý, pepř, sůl, pivo světlé

TopRecepty.cz

Ořezaný vepřový gulášek v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MWXB