Marmeláda/chutney ze zelených rajčat
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 626 kJ / 3 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,87 g |
Tuky | 3,97 g |
Vláknina | 8,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,05 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 917,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Marmeládá nebo spíše chutney se skvěle hodí ke grilovaným masům a sýrům. Výborně chutná s kozím sýrem nebo se sýry s bílou plísní na povrchu. Má pikantní, zvláštní kyselo-sladko-slanou chuť.
P.S. Zelená rajčata v tomto zpracování nejsou jedovatá, nebojte se.
Inspirace vychází z knihy Kuchařka Nero Wolfa, autor Rex Stout.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2014 14:39
1. 10. 2013 16:58
16. 9. 2013 08:27
15. 9. 2013 11:33
16. 8. 2013 18:52
8. 11. 2012 17:44
8. 11. 2012 17:40
8. 11. 2012 17:38
8. 11. 2012 17:34
8. 11. 2012 17:10
8. 11. 2012 17:03
8. 11. 2012 16:40
8. 11. 2012 16:34
8. 11. 2012 16:19
8. 11. 2012 16:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 12 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 4 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 5 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Další recepty
Tématické fráze: zpracovani zelenych rajcat zelená rajčata zpracování zelená rajčata recepty čatní ze zelených rajčat zelena rajcata zpracovani rajcat recept ze zelených rajčat jsou zelená rajčata jedovatá recepty ze zelených rajčat rajčatové čatní ze zelených rajčat čatný ze zelených rajčat zelená rajčata čatní zpracování rajčat recepty zelená rajčata jedovatá nakládaná zelená rajčata recepty recepty na zpracování zelených rajčat zelená rajčata jsou jedovatá hořčice ze zelenych rajčat recept na zpracování zelených rajčat recept zelena rajcata
Suroviny: rajče, sůl, citron, kůra citronová, cukr třtinový, cukr, skořice, ořech muškátový, zázvor, koření hřebíček, ocet balsamiko
Marmeláda/chutney ze zelených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pLlm
17 názorů