Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 079 kJ / 1 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,12 g |
Tuky | 54,53 g |
Vláknina | 20,36 g |
Cholesterol | 521 mg |
Sodík | 2,12 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 62,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Carbonnades Flamandes - Vlámský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYJy
Moje poznámka
Carbonnades Flamandes - Vlámský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYJy
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 16 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 17 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 18 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špízy s marinovaným masem
michaelatomastikova999 před 26 minutami
Kynuté knedlíky se sladkou náplní
Petule123 před 43 minutami
Větrníky - habáni
wimra před 1 hodinou
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
chodura.bronislav před 2 hodinami
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 9 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 10 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 12 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 12 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 13 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 13 hodinami
Tématické fráze:
hnědý guláš,
hovězí carbonnades,
hovezi gulas hnedy,
vlámský salát,
belgicky gulas,
pečené hovdzie,
jak udělat hnědý guláš,
vlamske hovězí,
vlámský králík,
vlámské hovězí na tmavém pivu,
hnědý hovězí guláš recept,
vlámský bramborový salát recept,
vlámské pivní maso recepty,
palivy gulas samuraj,
vlamsky hovězí guláš,
vlámské hovězí recept,
vlamskygulas,
guláš na pivu,
vydatný hovězí guláš,
vlamske maso na pivu
Suroviny:
maso hovězí,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
olej,
máslo,
cibule,
česnek,
cukr hnědý,
petrželka sušená,
bobkový list,
tymián,
pivo černé,
vývar hovězí,
ocet
Komentáře (14)