Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 073 kJ / 256 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,08 g |
| Tuky | 17,30 g |
| Vláknina | 14,85 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 270 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 11,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový krém s květákem, řapíkatým celerem a houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yq20
Moje poznámka
Zeleninový krém s květákem, řapíkatým celerem a houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yq20
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 5 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 6 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 11 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 15 minutami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 2 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 2 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 2 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 3 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 4 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 5 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 6 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
zeleninový krém,
květákový krém s řapikatým celerem,
recepty zeleninovy krem polevka,
zeleninoví zalát,
polévka zeleninový krém s houbama,
polévka s celerem a květákem,
zeleninová polévka s řapikatym celerem,
recept s řapikatym celerem,
polevka s řapikatym celerem,
zeleninová polévka s květákem,
brokolice s řapíkatým celerem-recept,
pečeny kralik na zelenine s řapikatym celerem
Suroviny:
květák,
celer řapíkatý,
petržel,
kedlubna,
houby sušené,
celer,
máslo,
sůl,
pepř,
koření kari,
petrželka
Komentáře (6)