Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 986 kJ / 236 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,57 g |
| Tuky | 15,98 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 285 mg |
| Sodík | 108 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 11,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévkové knedlíčky z drůbežích žaludků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VZW1
Moje poznámka
Polévkové knedlíčky z drůbežích žaludků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VZW1
Nejnovější recepty
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 1 hodinou
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Vývar z mletého masa
Přidáno před 4 hodinami
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanadské kuře
Alex29 před 10 minutami
Nejlepší vaječný koňak
PetMet1980 před 29 minutami
Kefírová buchta - rychlovka
Jitunada před 1 hodinou
Lahůdkový francouzský salát
KatkaCechova před 1 hodinou
Pikantní čočková polévka se zeleninou
trdlo před 1 hodinou
Dušené srbské rizoto s mletým masem
Lucinka_pucinka před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
marketa.volsicka před 2 hodinami
Sněhové pusinky/kokosky, které se mi vždy povedly
Davidook21 před 2 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
vitekdolivka před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Martula před 3 hodinami
Tématické fráze:
houskové knedlíčky do polévky,
knedlíčky z drůbežího masa,
knedlicky do polevka z drubezich jater,
jak utřít játra na knedlíky,
drůbeží žaludky recepty,
knedlicky z drubku,
zahuštěná polévka s drůbeřími žaludky,
drůbeží žaludky,
varene drubezi zaludky,
drůbeží žaludky vařené,
drůbeží žaludky vařené,
vývar z drůbežích žaludků,
knedlíčky do polévky z drůbežího masa,
vývar s drůbežích žaludků
Suroviny:
vývar,
vejce,
máslo,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
majoránka,
květ muškátový,
zázvor mletý,
houska
Komentáře (5)
gurtlerova: zeleninu (já měla jen celer a mrkev) nakrájet na tenké plátky a tvořítky na cukroví vykrájet malé tvary. Zeleninu jsem použila syrovou, ale dělávám i z vařené. Vnoučatům se to líbí, tak co bych pro ně neudělala ....
Ale z nudlového těsta by to šlo také - vykrájet a pak uvařit jako normální těstovinu.