Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí medajlonky s citronovo - česnekovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy vařeno v PH

vařeno v PH

9. 2. 2013 17:04

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 435 kJ / 1 060 kcal
Bílkoviny205,66 g
Tuky12,22 g
Vláknina13,62 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 908 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy29,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Poslední srnčí maso je fuč, tak možná bude zase až za pár let.

Recept pochází z Americké kuchyně, kde jsem si ho vybrala a udělala tak dobře, chutnalo nám, omáčka je silná a česnekovo kyselou chuťí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra Dvor. Petra Dvor.

5. 1. 2022 14:55

Je to dobrota <3

Bibinka Bibinka

10. 2. 2013 12:53

Všem vám moc děkuji za kladné komentáře:-K:yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

10. 2. 2013 10:58

Janinko. To je tak dobrý a ne moc složitý, že mi to nahazuje chuťové buňky a inspiraci . Myslím, že sice nemám srnčí, ale vazkouším to s masem jiným (ne hovězí,vepřové,drůbeží) ale jehně nebo divočáka. Janinko jsi supr. +bodík 10

aisha

9. 2. 2013 22:54

Toto by mi velice chutnalo..poradna davka cesneku, s citronem..:yes::yes:

Bibinka Bibinka

9. 2. 2013 21:59

Anna Kocikova: Aninko, už jsem tě dlouho neviděla-já vím....
tady se dějou věci což:-?asi jsi z toho celá rozčarovaná... a děkuji za přesné a naše vyjádření:yes:

Hambro:jj, byla to dobrota:yes::-pještě bude zítra:yes:

Bibinka Bibinka

9. 2. 2013 21:49

Porada:Porado věřím že to může být pro někoho škoda-kdyby ses tu objevil, hned bych ti kus dala. Ty určitě vidíš, že je to srnčí maso, ty 2 kusy vepředu a to za tím je ta hřbetní kost, ze které jsem to vyřízla;-)
To holt pozná jen dobrá kuchařka viď:yes:;-)

Ivusa Ivusa

9. 2. 2013 20:54

:-KAničko Kociková:yes::yes:;-);-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 2. 2013 20:18

Petr:proč by se měl název pozměnit,když se v poznámce uvádí zdroj podle kterého se vařilo.Asi tam i ten název byl takový,co je uveden zde:-!Já například dělám"medailonky"i z býčích žláz a ještě mě nikdo za název,který je také zavádějící k přihlédnutí k druhu použitého masa i tvaru hotového jídla nezabil:-p:-D:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 2. 2013 20:13

Mnozí z nás,kteří zde pravidelně přispíváme svými receptíky,někdy ani nepřidáváme foto použitých surovin.Není to povinné:-)U mnohých rcp je hotové jídlo nafocené z x stran a protože jsou snímky velice hezké,tak se můžeme chválivými komentáři upsat;-)
U tohoto rcp Bibinka použité maso před úpravou vyfotila a přesto se mnozí nezdrželi komentářů,které tady jsou:-SSrnčí maso poznám,tchán byl dlouhé roky myslivec a toto opravdu srnčí je:yes:
A kdyby bylo v názvu uvedeno"medailonky z muflona..."já osobně bych to nepoznala:-8Záleží na férovosti každého přispívajícího,jestli vaří opravdu z těch surovin,které uvedl:-)
Bibinko,promiň tento poněkud zdlouhavý komentář.Já tady momentálně nijak zvlášť s komenty nechodím,ale už mi to vážně nedalo:-/

Recept i hotové jídlo se mi líbí:-KTa šťáva musela být báječná,mňam:-p+7:yes:

Hambro Hambro

9. 2. 2013 20:09

A já zase srnčí UŽ nemám. Škoda. Tenhle recept bych moc ráda zkusila. Určitě to byla Bibinko dobrota. :yes:

Petr

9. 2. 2013 20:09

Upravte název, je to zavádějící, medajlonky to v žádném případě nejsou. Hledal jsem zrovna recept na medajlonky a našel jsem maso od kosti :no:

Irrena Irrena

9. 2. 2013 19:54

Hned bych sidala:-p:-p Jenže to srnčí nějak nemám:-(

spagetka spagetka

9. 2. 2013 19:51

veronika: kdybys četla, ta autorka píše, že to má připraveno z vykostěného hřbetu!!!!!Medailonky jsou malé kousky masa, někdo jim říká plátky apod.Ty buž fakt nevíš, jak zarejpat co?

veronika

9. 2. 2013 19:47

Medailonky vypadají jinak, jsou v celku a kulaté.Toto je snad maso obrané z kostí :no::no:
Další bod za paskvil:-!

Porada

9. 2. 2013 19:35

Bibinka - já jen,že je to škoda masa. Jinak zbývá asi 5 dní do konce, tak koukejte vyhrát.:yes::-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: srnčí medailonky pro začátečníky srnčí kýta medailonky srnčí medailonky srnčí kýta v celku mufloni medailonky medailonky z muflona srnčí medailonky recept srnčí hřbet s hořčičnou omáčkou muflon na omáčce jaké maso ze srny se vaří srnci hrudi srnčí hřbet vykostěný srnčí hřbet medailonky na jednu porci konci medajlonky srnčí hrbet na česneku panenka z muflona srnci kyta recept divočák kýta rcp. jak poznám ze je do me hotovy jak poznám jaké maso je na co ze srnky

Suroviny: hřbet srnčí, česnek, šťáva citronová, hořčice plnotučná, pepř cayenský, cibule, olej, solamyl, sůl

TopRecepty.cz

Srnčí medajlonky s citronovo - česnekovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Jx8