Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skořicové maso

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 730 min Doba přípravy: 720 min Doba tepelné úpravy: 10 min

730 min (720 min příprava + 10 min tepelná úprava)

19. 2. 2013 13:22

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 411 kJ / 576 kcal
Bílkoviny83,20 g
Tuky19,19 g
Vláknina0,80 g
Cholesterol 399 mg
Sodík 1,37 g
Sůl3,11 g
Sacharidy17,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj FB uživatelka "Dobrou chuť"

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 2. 2018 16:46

Astheart: :-D:-D:-D:-D Jééé, to já jsem zas pro změnu kdysi dala do kvašáků místo soli cukr :-D. Uvědomila jsem si to hned na druhý den a tak jsem to slila, opláchla a přidala tu sůl. No a byly to ty nejlepší kvašáky, jaké jsem kdy udělala:-! :-).

Astheart

17. 2. 2018 16:08

Zdravím z Karviné, paní Jano! :-) Recept jsem objevila až teď po letech, ale určitě vyzkouším, protože s masem se skořicí už mám zkušenost. :-D Připomnělo mi to totiž posledního Silvestra. Jako každoročně jsem dělala z plece segedín a já, hloupá, jsem si nevzala brýle a místo červené papriky jsem na maso nasypala hojně skořice, i když mi později bylo divné, že jsem ji při tom necítila. Přes kilo masa a já na to přišla až po přidání kys. zelí! Strašně jsem se vyděsila, měla jsem pozvaného hosta. Nicméně, přidala jsem papriku a světe div se, guláš byl výborný a kdybych se (pro jistotu) nepřiznala, nikdo by tu "tajnou ingredienci" ani neuhádl! :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 9. 2014 11:31

jerica:;-)

jerica jerica

26. 9. 2014 00:37

Jani , suprové, tiež používam škoricové drievko :-) :-K :yes: ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 9. 2014 22:10

Navir: jéé, děkuji :-):-8

Navir Navir

22. 9. 2014 21:39

Teď na mě vyskočil tento recept z náhodných a protože takovéto věci teda fakt můžu, tak ukládám a brzo zrealizuji. Skořici jsem zatím dávala jenom na pečené kuře, kde udělala nááádhernou křupavou krustičku, ale toto bude zase nová zkušenost.
Teda, vidím, že za chvíli budu mít oblíbené ze samých receptů Jany Remkové :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 3. 2013 16:52

Ivana79: Děkuji!!! Jsem ráda, že chutnalo!!:-)

Ivana79 Ivana79

17. 3. 2013 13:35

Jani,tak ti pridávam fotečku,nemám to síce také krásne ako ty:-8 ale bolo to výborné:-p:yes:Pridala som do marinády ešte mletý zázvor,nech je to pikantnejšie a ešte jedno vajce,lebo sa mi to najprv rozpadávalo.Bod som už udelila;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 3. 2013 20:44

Ivana79: Budu se těšit;-)

Ivana79 Ivana79

15. 3. 2013 18:33

Jani,idem marinovať:-ppotom dám vedieť ako to dopadlo:-Dale určite to bude bašta:-)

Besinka35

22. 2. 2013 21:45

:yes::-))Nápadíte.....

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 2. 2013 11:24

marianneL: Budu ráda!!;-)

marianneL

21. 2. 2013 01:20

vyzkoušíme,ozkoušíme,napíšeme:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 2. 2013 19:29

jarka skrobakova:;-)

jarka skrobakova

20. 2. 2013 18:52

to bude ukrutánské dobrotisko, mám uloženo :yes::yes::-K:-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: skořicové maso maso se skořici maso na skořici maso se skořice maso na.skorici maso a skorice skořice na maso recept na trhané maso se skorici top recepty maso skořice pečené maso se skořicí pečené maso skořice recept pečené maso se skořicí skořicové vepřové placičky vepřové skořicové maso zajímavé recepty maso skořice do masa recepty maso skořice skořicová omáčka mleté maso se skořicí zajímavý recept maso

Suroviny: kýta vepřová, skořice, omáčka chilli, vejce, solamyl, omáčka sojová, sůl, olej

TopRecepty.cz

Skořicové maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2J0M