Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 411 kJ / 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,20 g |
Tuky | 19,19 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 399 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 3,11 g |
Sacharidy | 17,28 g |
Postup přípravy
Podáváme s libovolným zeleninovým salátem, popřípadě s opečenými bramborami.
Zveřejněno 19. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skořicové maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2J0M
Moje poznámka
Skořicové maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2J0M
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 19 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 23 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 15 minutami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 19 minutami
Míša řezy
Alena Kovarova před 24 minutami
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 1 hodinou
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 2 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 2 hodinami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 2 hodinami
Tématické fráze:
skořicové maso,
maso se skořici,
maso na skořici,
maso se skořice,
maso na.skorici,
maso a skorice,
skořice na maso,
recept na trhané maso se skorici,
top recepty maso skořice,
pečené maso se skořicí,
pečené maso skořice,
recept pečené maso se skořicí,
skořicové vepřové placičky,
vepřové skořicové maso,
zajímavé recepty maso,
skořice do masa,
recepty maso skořice,
skořicová omáčka,
mleté maso se skořicí,
zajímavý recept maso
Suroviny:
kýta vepřová,
skořice,
omáčka chilli,
vejce,
solamyl,
omáčka sojová,
sůl,
olej
Komentáře (35)
Teda, vidím, že za chvíli budu mít oblíbené ze samých receptů Jany Remkové