Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 665 kJ / 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 0,87 g |
Vláknina | 14,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 286 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 27,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Amarant se zeleninou na způsob rizota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JX4P
Moje poznámka
Amarant se zeleninou na způsob rizota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JX4P
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 7 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 9 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 11 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno 20. 6. 2025 21:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 44 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
IRBONA před 3 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
bretka před 3 hodinami
Knedlíky - blbouny s klevelou
MarketaAn před 4 hodinami
Závin z bramborového těsta plněný masem
Dasa18 před 4 hodinami
Drůbeží kostky v zelenině se slaninou
Bushmann před 5 hodinami
Bublanina
Levandule35 před 6 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 6 hodinami
Pomerančový dort z pohankové mouky
Majka214 před 8 hodinami
Tématické fráze:
amarant recepty,
amarant,
amarant recept,
amaranth recepty,
recepty z amarantu,
amarant příprava,
amarant zrno recepty,
co je amarant,
jak vařit amarant,
recepty amarant,
jak uvařit amarant,
amarantové vločky recepty,
amaranth recept,
aramant,
recept amarant,
jak se vaří amarant,
jak připravit amarant,
příprava amarantu,
amarantové vločky,
amarant-priprava
Suroviny:
amarant,
cibule,
pórek,
směs zeleninová mražená,
brokolice,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (8)
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=2215
Petram, děkuji ti za recept a za informaci o surovině AMARANT.