Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 902 kJ / 1 889 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,02 g |
| Tuky | 103,07 g |
| Vláknina | 12,99 g |
| Cholesterol | 305 mg |
| Sodík | 1,97 g |
| Sůl | 4,75 g |
| Sacharidy | 38,52 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na kostky nakrájenou slaninu opražíme na trošce olivového oleje. Přidáme cibuli a česnek. Kořenovou zeleninu nakrájíme na proužky a přidáme k základu.
Krok 2: Maso nakrájíme na plátky. Naklepané a osolené a opepřené plátky pak klademe do kastrolu. Opečeme je z obou stran.
Krok 3: Když maso ztmavne, podlijeme je červeným vínem a přidáme koření, rajčata a sušené švestky. Popřípadě dochutíme cukrem. Přiklopíme a dusíme 2-3 hodiny dokud maso nezměkne. Podáváme s rýží.
Zveřejněno 10. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dalmatské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgOR
Moje poznámka
Dalmatské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgOR
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 8 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 10 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 11 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 9 minutami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 1 hodinou
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 1 hodinou
Banánový chlebíček II
Krize před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Mapa56 před 1 hodinou
Dip (zálivka) do zeleninových salátů
Geressha před 1 hodinou
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
Kajkajak před 2 hodinami
Banánové vafle
Hajecna Katka před 4 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
L.Komrska před 4 hodinami
Tématické fráze:
dalmátské víno,
dalmátská kuchyně,
hovezi recepty,
dalmátský hovězí guláš,
dalmátské hovězí maso,
dalmátská hovězí pečeně,
salmatske hovezi,
dalmatská kuchyně recepty,
hovězí maso když ztmavne,
dalmatské čufty recept,
znojemská v pomalaci,
hovězí maso po dalmatsku,
dalmatský guláš,
recepty z hovězího,
www vyborne hovezi,
výborné hovězí,
uvarit den dopredu hovezi licka na vine,
co uvařit den dopředu,
hovězí na cesneku v pomalaci,
výborné hovězí z tlakáče
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina anglická,
cibule,
petržel,
mrkev,
česnek,
rajče loupané,
celer řapíkatý,
švestky sušené,
víno červené,
hořčice,
olej olivový,
bobkový list,
rozmarýn,
tymián,
sůl,
cukr,
pepř
Komentáře (12)