Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 902 kJ / 1 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,02 g |
Tuky | 103,07 g |
Vláknina | 12,99 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 38,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dalmatské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgOR
Moje poznámka
Dalmatské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgOR
Nejnovější recepty
Líné koláče
Přidáno před 24 minutami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 14 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvová marmeláda z DP
vojfrancezska před 35 minutami
Cuketová buchta
vojfrancezska před 41 minutami
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 8 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 9 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 11 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 12 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 12 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 14 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 15 hodinami
Tématické fráze:
dalmátské víno,
dalmátská kuchyně,
hovezi recepty,
dalmátský hovězí guláš,
dalmátské hovězí maso,
dalmátská hovězí pečeně,
salmatske hovezi,
dalmatská kuchyně recepty,
hovězí maso když ztmavne,
dalmatské čufty recept,
znojemská v pomalaci,
hovězí maso po dalmatsku,
dalmatský guláš,
recepty z hovězího,
www vyborne hovezi,
výborné hovězí,
uvarit den dopredu hovezi licka na vine,
co uvařit den dopředu,
hovězí na cesneku v pomalaci,
výborné hovězí z tlakáče
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina anglická,
cibule,
petržel,
mrkev,
česnek,
rajče loupané,
celer řapíkatý,
švestky sušené,
víno červené,
hořčice,
olej olivový,
bobkový list,
rozmarýn,
tymián,
sůl,
cukr,
pepř
Komentáře (12)