Louhované bagetky
Louhované bagety nejsou tak složité na přípravu, jak by se mohlo zdát. Nejdůležitější krok receptu - louhování - chce sice umění zvládnout logistiku a lázeň, ale bagetky se vám za tuto péči odmění chuti a křupavou kůrkou.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 8 753 kJ / 2 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,05 g |
Tuky | 65,60 g |
Vláknina | 14,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20,17 g |
Sůl | 16,01 g |
Sacharidy | 314,15 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 3. 2020 10:46
magdalenka: moc se ti povedly! Děkuji za foto
29. 2. 2020 18:47
Úžasné voľačo, prikladám foto. Mala som problém s manipuláciou s väčšími bagetkami, keď som ich prvé tri hodila do hrnca...tak som ich potom po nakysnutí radšej prepolila.
6. 8. 2017 13:02
Lenunka: děkuji za pochvalu i krásnou fotku, Leni
6. 8. 2017 12:37
tak jsem upekla, dovoluji si přidat foto, jsou výborné
3. 5. 2013 14:18
Bože, to vypadá naprosto úžasně, takovéto pečivo miluji, pravidelně si to kupujeme v Rakousku. Takže konečně jsem objevila naprosto skvěle popsaný recepis. Určitě vyzkouším, doufám, že můj výtvor bude alespoň vzdáleně připomínat to Vaše krásné dílko. Smekám, Vaše recepty jsou skvělé.
23. 3. 2013 17:54
janek53: jsi šikula a díky za fotku!
21. 3. 2013 20:50
No normálně další výzva Asi se povedlo Mňam
18. 3. 2013 11:00
Jsem ráda, že se recept líbí a pokud vyzkoušíte, budu ještě raději
Louhované kratší bagetky jsou k dostání i u nás v obchodech
Louhované kratší bagetky jsou k dostání i u nás v obchodech
16. 3. 2013 20:16
ano delaji se zde jako mensi housticky, precliky aj. v Rakousku a ne jenom tu, ale i v Nemecku, chutnaji zajimave, tezko se to da popsat. Recept se zda velmi jednoduchy, musim take vyzkouset.
16. 3. 2013 14:53
Nádherné bagetky
16. 3. 2013 14:29
Jako vždy ještě jsem nelouhovalabudu muset vyzkoušet
16. 3. 2013 14:03
super receptik
16. 3. 2013 13:57
No, možná se doopravdy někdy dokopu je vyzkoušet, vypadají opravdu lákavě
16. 3. 2013 13:53
Tak tyhle bagety jsme jedli v bavorských Alpách, vynikající,ve tvaru preclíků a malých bagetek, prakticky ke všemu.Hned si píšu recept.
16. 3. 2013 12:29
Zas budem lúhovať...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Omeleta se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno 19. 4. 2024 14:01
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno 19. 4. 2024 11:36
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno 19. 4. 2024 11:21
Právě bylo uvařeno:
Banánová bábovka
Romca23 uvařil před 11 minutami
Moje houskové knedlíky
petrysek2307 uvařila před 37 minutami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
oliveh uvařila před 57 minutami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Sajik31 uvařila před 1 hodinou
Bramborový chléb
Jana B. uvařil před 2 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
tara23 uvařila před 2 hodinami
Jogurtové muffiny
IRBONA uvařila před 3 hodinami
Domácí lasagne
panilek uvařil před 4 hodinami
Perníkové řezy
Panova uvařila před 4 hodinami
Hrníčkové těsto na palačinky pro mlsné lidi
nochy uvařil před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: louhované těsto bageta recepty domácí bageta recepty bavorska bageta recept louhovana houska recept na rakouské precliky bavorská bageta preclíky bavorské recept louhovane teto recept na louhovane testo testo na rakouske precliky těsto na bagety top. recepty recept na bagetu bagety z louhovaneho těsta recept louhovane housky bageta recept louhovaná bageta se sýrem rakousky preclik recept precliky s anglickou slane bagety testo
Suroviny: voda, cukr, olej, semínka sezamová, sůl, mouka hladká, droždí, voda, soda jedlá, žloutek
Louhované bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7QE
18 názorů