Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 969 kJ / 1 905 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 239,99 g |
Tuky | 52,52 g |
Vláknina | 45,58 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 595 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 106,12 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na plátky a jenom zlehka poklepeme.
Krok 2: Připravíme si marinádu - kuličky koření rozdrtíme v hmoždíři, přidáme nalámané bobkové listy, tymián a rozmarýn, vše spolu rozdrtíme a přesypeme do misky. Ke koření přidáme 1 cibuli nakrájenou na jemno, 1 prolisovaný česnek, sůl podle chuti a olej. Já jsem maso ještě před naložením do marinády trochu z obou stran osolila (plus do marinády jsem taktéž sůl dala).
Krok 3: Maso naložíme a necháme nejméně dva dny odležet.
Krok 4: Potom je grilujeme (každý si ugriluje dle toho, jak má maso rád propečené):)
Krok 5: Zeleninu nakrájíme na kousky, přidáme olivový olej, sůl a pepř podle chuti a také nakrájený česnek, podle toho jak má kdo rád a vše pořádně promícháme.
Krok 6: Zeleninu rozvrstvíme na plech s pečícím papírem a pečeme na 200°C do změknutí zeleniny (občas vše promícháme).
Krok 7: Mini topinky připravíme tak, že si ukrojíme pár krajíců staršího chleba.
Krok 8: Krajíce rozkrájíme na kousky a položíme na plech vyložený pečicím papírem.
Krok 9: Vršek kousků chleba potřeme směsí z olivového oleje, česneku a soli.
Krok 10: Pečeme ze začátku na 200°C a potom zmírníme na 150°C a dopečeme dozlatova.
Zveřejněno 22. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yDB
Moje poznámka
Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yDB
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 6 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 6 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 7 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 10 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 10 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 4 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 6 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 6 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 7 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 7 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 8 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 8 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 8 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 8 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 8 hodinami
Tématické fráze:
divočák na grilu,
grilovaný divočák,
divocak na gril recept,
divočák na grilu recept,
grilování divočáka,
divočák na gril,
kančí kýta na grilu,
grilovaná kančí kýta,
grilovaný kanec,
kanec na grilu,
kýta z divočáka na grilu,
divočák na gril recepty,
maso z divočáka na grilu,
grilování kančiho masa,
kančí maso recepty,
kanci panenka na grilu,
pečený hřbet z divočáka,
marinada na kančí maso,
kančí přední,
pečená kančí kotleta
Suroviny:
maso kančí,
pepř černý,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián sušený,
jalovec,
rozmarýn,
olej,
česnek,
cibule,
sůl,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
cibule,
mrkev,
bulva celerová,
česnek,
olej olivový,
sůl,
pepř,
topinka,
chléb,
olej olivový,
česnek,
sůl
Komentáře (17)