Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 015 kJ / 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,22 g |
Tuky | 6,07 g |
Vláknina | 7,99 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 19,71 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso a cibulku pokrájíme na kostičky a osmahneme, ja používám tlakový hrnec a základ si osmahnu vzdy rovnou v něm. Přidáme lžíci protlaku a na nudličky nakrájenou papriku, koření a zalijem vodou, osolíme. V mém papiňáku trvá dušení cca 20 minut.
Krok 2: Poté hrnec odstavíme a přidáme na plátky nakrájené houby a mrkvičku. Ještě chvíli povaříme popřípadě dochutíme a zahustíme tmavou jíškou. Jako příloha jsou výborné malé bramboráčky a trocha smetanového křenu.
Zveřejněno 25. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gulasek s hnedymi zampiony a mrkvickou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgGP
Moje poznámka
Gulasek s hnedymi zampiony a mrkvickou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgGP
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 13 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 16 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 16 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 19 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 20 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Patizonová polévka s koprem a zakysankou
Kostriba před 1 hodinou
Citronová bábovka
AlenaCernik před 7 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 9 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 9 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 9 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 10 hodinami
Bublanina
alenalentz před 12 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 12 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 12 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 13 hodinami
Tématické fráze:
loupou se zampiony,
hnědé žampiony-úprava,
loupou se tmave zampiony,
úprava hnedych zampionu,
smetanové žampiony loupou se,
loupou se jnede zampiony,
gulas z hnedych zampionu,
kureci gulasek s zampiony
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
žampióny,
cibule červená,
protlak rajčatový,
koření na guláš,
paprika sušená sladká,
chilli,
sůl,
pepř,
olej,
jíška tmavá instantní
Komentáře (3)