Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 015 kJ / 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,22 g |
Tuky | 6,07 g |
Vláknina | 7,99 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 19,71 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso a cibulku pokrájíme na kostičky a osmahneme, ja používám tlakový hrnec a základ si osmahnu vzdy rovnou v něm. Přidáme lžíci protlaku a na nudličky nakrájenou papriku, koření a zalijem vodou, osolíme. V mém papiňáku trvá dušení cca 20 minut.
Krok 2: Poté hrnec odstavíme a přidáme na plátky nakrájené houby a mrkvičku. Ještě chvíli povaříme popřípadě dochutíme a zahustíme tmavou jíškou. Jako příloha jsou výborné malé bramboráčky a trocha smetanového křenu.
Zveřejněno 25. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gulasek s hnedymi zampiony a mrkvickou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgGP
Moje poznámka
Gulasek s hnedymi zampiony a mrkvickou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgGP
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 19 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 22 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 18 minutami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 45 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 3 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 4 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 4 hodinami
Tématické fráze:
loupou se zampiony,
hnědé žampiony-úprava,
loupou se tmave zampiony,
úprava hnedych zampionu,
smetanové žampiony loupou se,
loupou se jnede zampiony,
gulas z hnedych zampionu,
kureci gulasek s zampiony
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
žampióny,
cibule červená,
protlak rajčatový,
koření na guláš,
paprika sušená sladká,
chilli,
sůl,
pepř,
olej,
jíška tmavá instantní
Komentáře (3)