Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 231 kJ / 4 118 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,85 g |
| Tuky | 225,64 g |
| Vláknina | 21,90 g |
| Cholesterol | 1,60 g |
| Sodík | 601 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 435,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meruňkové řezy II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rBO
Moje poznámka
Meruňkové řezy II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rBO
Nejnovější recepty
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 1 hodinou
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
Fleky se zelím
Přidáno před 20 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 20 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 5 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 2 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
meruňkove řezy,
letni rez merunek,
vyborne merunkove rezy,
řezy na plech nejnovější recepty,
letní řez meruněk video,
meruňkové řezy s želatinou,
řezy z jogurtu,
merunkovy rez,
meruňkové recepty,
letní řez meruňky,
meruňkové řezy ii,
rezy s merunkami,
merunkove rezy se zelatinou,
řez meruňek,
merunkové řezy recept,
řez merunky,
řez meruněk video,
vyborne rezy s merunkami,
meruňkový rezy,
rez merunkovy
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
vejce,
mouka polohrubá,
kypřící prášek,
kakao,
rum,
meruňky,
cukr vanilkový,
cukr,
jogurt meruňkový,
šlehačka,
želatina
Komentáře (37)
Máslo s cukrem se musí ušlehat doběla, pak se postupně vmíchají žloutky a vyšlehá se krém. Z bílků se ušlehá tuhý sníh ( když se obrátí miska musí držet) a zlehka vmícháme do těsta. Snad se příště podaří