Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 874 kJ / 2 121 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,32 g |
Tuky | 143,35 g |
Vláknina | 17,66 g |
Cholesterol | 294 mg |
Sodík | 12,61 g |
Sůl | 32,42 g |
Sacharidy | 56,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová žebírka s pikantním salámem na kysaném zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnBm
Moje poznámka
Vepřová žebírka s pikantním salámem na kysaném zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnBm
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 36 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 44 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
pečená žebra na zelí,
vepřové na kysaném zelí,
vepřové na kysaném zelí,
pečená žebra se zelím,
žebra na zelí,
veprova zebra na zeli,
top recepty zebirka na zelí,
pečená žebra na kysaném zelí,
pečená vepřová žebra,
vysoká vepřová žebra,
žebírka na zelí,
recept veprovych žeber z zeli,
pečená žebírka na kysanem zeli,
nakladani zebirek,
nakladani zebirek,
pecene zebra na zeli,
veprove zebra na zeli,
nakládání žeber na uzení,
veprova zebra zapecena s kysaným zelím,
maso na kysaném zelí
Suroviny:
žebra vepřová,
salám pikantní,
zelí bílé kysané,
sádlo,
bobkový list,
kmín drcený,
bujón,
pepř,
sůl
Komentáře (25)
Dakujem.
Laďka, to mliečne kvasenie riadi naozaj soľ.
Mléčné kvašení je jiného charakteru, nikoli slaného.
Zelí mám domácí od tchána, dává 10 deka soli na 10 kg zelí.
Proces prípravy kapusty na kvasenie obsahuje vysoké mnozstvo soli (napr. na 10 kg kapusty je to 200 g soli, co je mnozstvo, ktoré pri správnom stravovaní nepouzije jedna 4-clenná rodina za 1 rok!). My napríklad pouzívame výlucne sol bez sodíka a este v minimálnom mnozstve, co znamená, ze okrem soli, ktorú obsahujú vsetky potraviny ziadnu inú do jedla nepridávame. Dnes pri predpisoch EU musia vsetky potraviny obsahovat konzervacné látky, ktoré sú hlave sol a vsetky E-cka (inými slovami chemické svinstvá, aby sa potraviny nekazili). To, ze výskyt "civilizacných" chorôb výrazne napreduje, z coho by zili farmaceutické spolocnosti a lekári, keby sme boli zdraví?
Nie je to na infarkt?
Hanes..
Špagi, použila jsem italský suchý salám s černým pepřem a brandy, zapomněla jsem, jak se jmenuje, ale je docela ostrý, nebo lépe chuťově výrazný a něco přenesl i do masa. Já na žebírka naopak patlám kdejakou marinádu (nejčastěji česnek, pivo, med apod.), nezdá se mi, že by měla nějakou specifickou chuť sama o sobě, kterou by bylo škoda přebíjet. Tentokrát jsem použila hotovou chuť salámu, která podle mě dobře doplnila podklad z kysaného zelí.