Dušené a pak zapečené hovězí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 904 kJ / 1 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,91 g |
Tuky | 119,78 g |
Vláknina | 23,30 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,74 g |
Sacharidy | 60,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 10. 2013 16:05
5. 10. 2013 18:05
5. 10. 2013 17:34
4. 10. 2013 17:05
4. 10. 2013 10:03
4. 10. 2013 04:28
3. 10. 2013 19:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 22 minutami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 19 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 20 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 21 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno 23. 4. 2024 08:07
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Ivca78 uvařil před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 10 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 12 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 12 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 13 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 13 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 13 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
2 varianty uzení masa v udírně: Jakou zvolit teplotu na studený a teplý kouř
Krupicovo pudinkový letní dort: Osvěžující vláčný dezert korunují šťavnaté jahody zalité do pevné želatiny, příprava je snadná
Mleté maso s ředkvičkami podle rodinného receptu redaktorky Hanky: Sójová omáčka a zázvor dodají pokrmu šmrnc
Další recepty
Tématické fráze: zapecene hovezi hovězí maso - péro dušené hovězí maso recept hovězí zapecene dušené hovězí v troubě hovězi kyta pero zapečené dušené maso zapečené hovězi s cuketou zapačené hovězí hovězí dušené maso z trouby zapečené hovězí maso recepty
Suroviny: hovězí zadní, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, špek, olej ze sušených rajčat, rajče sušené v oleji, smetana zakysaná, brambory, koření, vývar hovězí
Dušené a pak zapečené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GA0y
7 názorů