Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím "

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 10. 2013 12:40

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 397 kJ / 1 051 kcal
Bílkoviny171,51 g
Tuky8,66 g
Vláknina19,68 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 2,57 g
Sůl6,18 g
Sacharidy63,46 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hanes24

15. 10. 2013 05:06

|Bod je :yes:Dělám podobně a přece jinak. Peču společně s masem,podlévám hojně červeným nebo bílým, nedávám ocet a kromě kmínu hojně majoránky a čobrice a říkám tomu kuře v mrkvi. Chuť bude velmi podobná.Od té doby co mám cukrovku, tak vynechávám med, dá se to taky. Ať si tomu říkáme každý jak chceme, je to dobrota:yes::yes:
Když dusím samotnou mrkev, musím kořením přerazit její sladkost, aby dostala slaně pikantní chuť (jinak mně to připomene sladkou břečku ze školní jídelny). Ale proti gustu žádný dišputát.:yes::yes::yes: Reaguji, tak dlouze, protože mně by to určitě chutnalo i tak, jak je v recepisu, moje prndy si odmyslete:yes:

1974andrea 1974andrea

14. 10. 2013 22:26

A-kucharka-Z:To Vám přece nikdo nebere, vařte si, jak chutná Vám;-)

A-kucharka-Z

14. 10. 2013 22:25

1974andrea: No vidíte a já mám ráda dušenou mrkev přesně tak, jako Vy mrkvové zelí :-D.

1974andrea 1974andrea

14. 10. 2013 22:23

A-kucharka-Z:Já takto ochucuji pouze zeleninu jako přílohové dušené zelí, např. z cukety, kedlubnu, hlávkového zelí nebo dýně. Mrkev dušenou mám ráda jen sladkou její přirozenou chutí;-)

A-kucharka-Z

14. 10. 2013 22:20

1974andrea: No já právě opravdu naprosto totožně, proto mě to rozsmálo. Řekla jsem si proč ten ozvláštněný název :-)

1974andrea 1974andrea

14. 10. 2013 22:14

A-kucharka-Z:Vy děláte dušenou mrkev takhle ochucenou? Já teda ne, nedávám tam kmín ani ocet a ani cibuli;-)

A-kucharka-Z

14. 10. 2013 22:11

No prostě kuřecí maso napřírodno s dušenou mrkví :-D :-D :-D

magdalenka magdalenka

14. 10. 2013 22:02

1974andrea: mrkvovým zelím predsa...pre mňa neznáme.

1974andrea 1974andrea

14. 10. 2013 21:59

magdalenka::-O A čímpak?

Všem děkuju za pročtení receptu a komentíky;-):-K

magdalenka magdalenka

14. 10. 2013 21:45

A zas si ma prekvapila...:-D:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

14. 10. 2013 21:32

Jejda, to je nádherný receptík, wow:yes::yes::-K;-)

srettka

14. 10. 2013 20:01

a do pihele tmavýho:-O tys to zas vytunila:-p kvůli tobě budu potřetí večeřet:-//
p.s.mrkvový zelo? co ty nevymyslíš? ;-):yes:

BILKOVAI BILKOVAI

14. 10. 2013 19:31

krása nesmírná a musí to být moc dobré :-p:-O:yes:

hosta hosta

14. 10. 2013 18:30

:yes::yes::yes:

PatrikChefLizoTomis PatrikChefLizoTomis

14. 10. 2013 15:12

líbí se mi konzistence mrkve :-) že není jak kaše :-P pochutnal bych si :) :yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kureci prsa recepty jak upravit kuřecí prsa jak upravit kuřecí stehna se zelím kuřecí maso s medem marinované kuřecí prso marinovana kureci prsa mrkvové zelí kuřecí prsa s mrkví marinované kuřecí prsa marinovaná kuřecí prsa na medu kuřecí prso recepty marinované kuřeci marinované pečené prso kureci prsa s mrkvi na medu plnena kureci prsa naprirodno jak upravit dietně kuřecí prso marinovaný kuřecí prsa pečené kuře s mrkví a zelím prsa naprirodno kureci prsa naprirodno

Suroviny: prsa kuřecí, omáčka sojová, ocet balsamiko, med, česnek, zázvor, chilli, sůl, mrkev, cibule, máslo, mouka hladká, kmín drcený, ocet, cukr, sůl

TopRecepty.cz

Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím "

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qozR