Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 397 kJ / 1 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,51 g |
Tuky | 8,66 g |
Vláknina | 19,68 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,18 g |
Sacharidy | 63,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qozR
Moje poznámka
Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qozR
Nejnovější recepty
Bulgur s mletým masem a rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Budapešťská s rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Grilování s uzenou paprikou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Broskvový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Nanuky broskvové
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 1 hodinou
Cuketové karbanátky
pesmax před 2 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 2 hodinami
Borůvkové knedlíky
zackovam před 2 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 2 hodinami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 3 hodinami
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 3 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 3 hodinami
Tématické fráze:
kureci prsa recepty,
jak upravit kuřecí prsa,
jak upravit kuřecí stehna se zelím,
kuřecí maso s medem,
marinované kuřecí prso,
marinovana kureci prsa,
mrkvové zelí,
kuřecí prsa s mrkví,
marinované kuřecí prsa,
marinovaná kuřecí prsa na medu,
kuřecí prso recepty,
marinované kuřeci,
marinované pečené prso,
kureci prsa s mrkvi na medu,
plnena kureci prsa naprirodno,
jak upravit dietně kuřecí prso,
marinovaný kuřecí prsa,
pečené kuře s mrkví a zelím,
prsa naprirodno,
kureci prsa naprirodno
Suroviny:
prsa kuřecí,
omáčka sojová,
ocet balsamiko,
med,
česnek,
zázvor,
chilli,
sůl,
mrkev,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
kmín drcený,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (34)
máš skvělé nápady, dokonale zpracované a na pohled k nakousnutí
Když dusím samotnou mrkev, musím kořením přerazit její sladkost, aby dostala slaně pikantní chuť (jinak mně to připomene sladkou břečku ze školní jídelny). Ale proti gustu žádný dišputát.
Všem děkuju za pročtení receptu a komentíky
p.s.mrkvový zelo? co ty nevymyslíš?