Suroviny
Porce: 4 velké porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 485 kJ / 2 267 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 171,00 g | 
| Tuky | 150,14 g | 
| Vláknina | 17,06 g | 
| Cholesterol | 477 mg | 
| Sodík | 1,09 g | 
| Sůl | 2,50 g | 
| Sacharidy | 52,55 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnJX
Moje poznámka
					 
				
Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnJX
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 7 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 7 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 9 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 10 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 10 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 10 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 10 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 10 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 10 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							uzené ocásky recepty, 
						
						
							uzené ocasky, 
						
						
							uzené vepřové ocásky, 
						
						
							uzené vepřové ocásky recepty, 
						
						
							recept na uzené vepřové ocásky, 
						
						
							vepřové ocásky uzené recept, 
						
						
							uzené vepřové ocáska recept, 
						
						
							veprovi vyvar, 
						
						
							vývar z uzeného ocásku, 
						
						
							uzené ocásky recept, 
						
						
							recepty uzené vepřové ocásky, 
						
						
							vývar z ocásků, 
						
						
							uzene masite ocasky, 
						
						
							recept vepřové uzené ocásky, 
						
						
							uzené vepřové ocásky recept, 
						
						
							uzené vepřové ocásky recept, 
						
						
							jak dlouho vařit uzené ocásky, 
						
						
							jak dlouho vařit uzený ocásek, 
						
						
							recepty z uzeného ocásku, 
						
						
							recepty z uzeneho veproveho ocasku
						
					
						Suroviny:
						
							ocas vepřový, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							cibule, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							celer, 
						
						
							šťáva rajčatová, 
						
						
							omáčka chilli sladká, 
						
						
							petrželka, 
						
						
							celer, 
						
						
							sůl, 
						
						
							olej, 
						
						
							maso, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							pepř, 
						
						
							libeček, 
						
						
							sůl
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
 
 
	 
	 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (22)
Ale masíčko to bylo výborné i před tepelnou úpravou
Velice děkuji za moc milé komentáře k receptu i k fotkám