 
		
Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 017 kJ / 243 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,30 g | 
| Tuky | 2,50 g | 
| Vláknina | 3,73 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 280 mg | 
| Sůl | 0,70 g | 
| Sacharidy | 48,00 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Palce odblaníme, bohatě osolíme a opepříme. Potřeme každý palec lehce rozpuštěným sádlem a posypeme velmi jemně nasekaným rozmarýnem.
	Krok 2: Každou porci takto ochuceného palce obalíme velmi tenkým plátkem slaniny.
	Krok 3: Pánev - nejlépe steakovou rozpálíme a přidáme cca dvě lžíce rozpuštěného vepřového sádla.
	Krok 4: Vložíme okořeněné a obalené vepřové palce. Tyto opečeme ze všech stran, dokud slaninový přebal nebude křupavý – tedy zlatý.
	Krok 5: Po opečení zabalíme každou porci palce do připraveného alobalu a necháme zabalené cca 10 minut.
	Krok 6: Mezitím si v malé pánvi na lžičce másla opečeme nakrájený pórek, nastrouhanou mrkev, kukuřici a nasekanou petrželovou nať. Vše společně prohřejeme a osolíme a opepříme dle chuti.
	Krok 7: Odložené palce vybalíme opatrně z alobalu tak, aby nám nevytekla šťáva, kterou maso po zabalení pustí.
	Krok 8: Palce dle velikosti servírujeme vcelku nebo překrojené šikmým řezem. Přelijeme šťávou z masa zachráněnou v alobalu. Podáváme s vařeným bramborem a teplou máslovou zeleninovou směsí. Jako bonus můžeme doplnit karamelizovaným plátkem jablka.
Zveřejněno 26. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nl2P
Moje poznámka
					 
				
Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nl2P
Nejnovější recepty
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 11 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 1 hodinou
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 1 hodinou
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 2 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 3 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 4 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 5 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 6 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 6 hodinami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 6 hodinami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 6 hodinami
						Tématické fráze:
						
							veprovy palec, 
						
						
							top recepty vepřové palce, 
						
						
							vepřové palce, 
						
						
							vepřové maso palec, 
						
						
							palce z vepřové panenky recept, 
						
						
							maso palec, 
						
						
							vepřový palec recept, 
						
						
							vepřové palce recept, 
						
						
							vepřový palec z panenky, 
						
						
							vepřový palec se zeleninou, 
						
						
							vepřové palce recepty, 
						
						
							vepřové maso-palec, 
						
						
							jak upravit veprove palce, 
						
						
							palec maso, 
						
						
							palce z vepřové panenky, 
						
						
							recepty vepřový palec, 
						
						
							vepřové palce z panenky, 
						
						
							palce z panenek recept, 
						
						
							jak upravit palec od panenky, 
						
						
							vepřový palec recepty
						
					
						Suroviny:
						
							panenka vepřová, 
						
						
							slanina uzená, 
						
						
							rozmarýn čerstvý, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							máslo, 
						
						
							pórek, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							kukuřice sterilovaná, 
						
						
							nať petrželová
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
 
 
 
Komentáře (13)
Nepohrdla bych