Rybí škvarky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 801 kJ / 1 626 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,00 g |
Tuky | 143,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept koluje mezi rybáři.
Někdo dochucuje grilovacím kořením, kořením na ryby, drceným kmínem.....podle své chuti.
Drobné kostičky se upraží, nevadí konzumaci.
Při použití plevelných ryb dělat raději menší kousky, aby se kostičky spolehlivě upražily.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 5. 2020 16:35
kapr s kuží nebo bez
19. 11. 2014 09:38
tejaja - použití jiných ryb jsem v surovinách neuvedl, neboť kapr je nejčastěji používaná ryba a navíc chutná Málokdo z nerybářů se dostane k jiné rybě.
19. 11. 2014 09:13
Jiri V.: Ďakujem, blbo čítam, no...
19. 11. 2014 08:30
Zdenka1 - děkuji za bodík a komentář. Jsem rád, že chutnalo.
Takhle zpracujeme i ryby s větším množstvím kostiček. A ještě si pošmáknem na rybách, které mnozí považují za nejedlé.
Takhle zpracujeme i ryby s větším množstvím kostiček. A ještě si pošmáknem na rybách, které mnozí považují za nejedlé.
19. 11. 2014 08:21
tejaja - Dá se použít jakákoliv ryba. V poznámce píši ....při použití plevelných ryb......Škvarky dělám i z cejnů. Kousky dělám menší, aby se kostičky upražily a nevadily při jídle.
18. 11. 2014 21:28
Akosi mi toto uniklo Chcem sa spýtať, musí to byť len kapor alebo možno použiť aj inú rybu?
18. 11. 2014 21:02
O víkendu jsem vyzkoušela tvůj recept. Moc jsme si pochutnali, tak posílám pochvalu a oceňuji dalším bodíkem. Solila jsem až po usmažení
2. 2. 2014 22:28
to je velmi zajímavé a určitě vyzkouším
2. 2. 2014 18:32
Dala bych si s velikou chutí
2. 2. 2014 15:06
Andrea - Určitě se nějaké pivo v Plzni najde Plzeň bez piva to si nedokážu představit
2. 2. 2014 14:44
Jiri V.:Jirko, my Plzeňáci tu snad nějaké ještě najdeme
2. 2. 2014 14:38
Děkuji za bodíky a komentáře
Andrea - ještě pár kousků zůstalo, škvarky nabídnout můžu, ale pivo došlo
Andrea - ještě pár kousků zůstalo, škvarky nabídnout můžu, ale pivo došlo
2. 2. 2014 14:31
To bych si nabídla
2. 2. 2014 14:05
Jiri V.:Jiří, to musí být dobrota, tak ti aspoň dávám 9.boda
2. 2. 2014 14:05
Jiri V.:Jiří, to musí být dobrota, tak ti aspoň dávám 9.boda
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 3 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 17 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 18 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 16 minutami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 23 minutami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 59 minutami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 3 hodinami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: rybí škvarky z kapra kapří škvarky recept skvarky z kapra kapří škvarky škvarky z ryb škvarky s kapra škvarky z cejna recept na kapří škvarky rybiskvarky škvarky recept jak udelat skvarky ribi skvarky skvarky z cejnu kapr škvarky recept na skvarky z kapra jak udělat škvarky z kapra jak udělat rybí škvarky www recepty z tolstolobika skvarky z kapra recept rybi skvsarky
Suroviny: filet z kapra, sádlo, mouka hladká, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř, sůl, česnek
Rybí škvarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JAxy
23 názorů