Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Melanzane alla parmigiana

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 4. 2014 17:47

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 742 kJ / 1 133 kcal
Bílkoviny83,82 g
Tuky79,22 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 1,74 g
Sůl4,33 g
Sacharidy20,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Poznámka: jídlo můžete odlehčit, když lilky po osušení opečete na grilu. Budou stejně dobré a méně tučné ;-)

Další moje recepty najdete na

http://www.mlsoty.estranky.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

28. 4. 2014 20:28

Ukkladám si, v nedeľu mi príde zas syr priamo z Parmy, tak sa teším...k tomu focacciu?

rimanka

28. 4. 2014 20:20

mňam ... udělám

spagetka spagetka

28. 4. 2014 20:19

Arašídový, sezamový, ořechový a jiné druhy olejů má i Kaufland. Protože ho mám blízko, tak je tam kupuju. Jsou sice dražší, ale zas je nepoužívám denně, mám je ráda i do salátů nastudeno, a tak.
My je rádi z grilu, se sýrem zkusím, parmezán bych tu sehnat měla, s Gran Moravia z Kauflandu mám špatnou zkušenost, i přes zaručené datum spotřeby mi 2.den viditelně zezelenala....Takže v Kaufu už ho nekupuju

zizala zizala

28. 4. 2014 19:58

Lilly: Tohle je všeobecně známý recept, italská klasika ;-)
Lilky po vypocení neoplachuju, stačí je osušit.

hosta hosta

28. 4. 2014 19:50

:yes: dobře to vypadá:-))

Lilly

28. 4. 2014 19:48

Zrovna dnes jsem tyto lilky dělala k obědu..recept je z kuchařky Říkal jsi ti amo od Evy Rýznerové. Já jsem si ho zjednodušila a myslím i vylepšila tím, že lilky nechám vypotit, omyju je, na sítku jen lehce nechám odkapat a pak je naskládám na plech vyložený pečícím papírem. Peču cca 170°C/15 min. Mozarellu dávám, jen když mám. Dnes jsem dala plátky Leerdammeru. Je to opravdu moc dobré a kupodivu i syté.

zizala zizala

28. 4. 2014 18:51

pipre: Já arašídový a sezamový olej z Lidla používám, když dělám něco po čínsku, do asijské kuchyně se náramně hodí. Parmezán si vozím z Itálie a po kouskách mrazím, aby vydržel do příště a nebo kupuju českou náhradu - Gran Moravia.

pipre pipre

28. 4. 2014 18:24

Může to být dobré, já jsem ještě arašídový olej nepoužívala a parmazán u nás ani neseženu, snad jen někde v Ostravě...já ho sehnala pokaždé jen náhodou..takže ukládám k vyzkoušení:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: melanzane parmigiano lilek lilek parmigiano omáčka melanzane lilek recepty melanzane recept melanzane omáčka melanzana lilková parmigiana lilek parmagiano melansane lilek po čínsku lilek v trojobalu špagety melanzani parmigiano z lilku emanuelle ridi recepty melanzane con parmezane recept melanzana špagety melanzane zapečený lilek s rajčaty a mozzarelou riddi

Suroviny: olej olivový, cibule, česnek, sůl, pepř, rajče loupané, bazalka čerstvá, lilek, sýr mozzarella, parmazán, olej arašídový, sůl, mouka hladká, strouhanka

TopRecepty.cz

Melanzane alla parmigiana

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p6Qy