Nákyp z kysaného zelí

tejaja Kuchařka: tejaja

Zeleninová jídla 4 názory

Suroviny

600 g ve slupce vařených brambor
600 g kysaného zelí
1 bílá část pórku
4 rajčata (mohou být i nakládané, měla jsem své)
sůl
pepř čtyř barev
Omáčka:
250 g zakysané smetany nebo jogurtu (podle chuti)
2 vajíčka
sůl
pepř
1 lžička sladké mleté papriky
1 lžička pálivé mleté papriky
1/2 lžičky anýzu
na posypání tvrdý sýr
70 g uzené slaniny
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. V šupke uvarené zemiaky narežeme na pláty. Kyslú kapustu jemne vyžmýkame a narežeme, aby nebola dlhá.

  2. Do vymazaného pekáčika dáme kapustu, rozložíme na kolieska narezaný pór a paradajky, osolíme, okoreníme a vejárovite poukladáme kolieska zemiakov.

  3. Všetky prísady na omáčku zmiešame a polejeme zemiaky.

  4. Navrchu bohato posypeme syrom a rozložíme na kocky narezanú slaninu.

  5. Pečieme v rúre pri 180°C asi 25-30 minút.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Nákyp z kysaného zelí

Tématické fráze: nákyp ze zelí nákyp se zelím nakyp se zeli pokrmy z kysaného zelí, recepty recepty z kyselého zelí nákyp s kysaným zelím nakyp ze sterilovaneho zeli kysané zelí recepty kyselé zelí recept kysane zeli s paprikou,mrkvi a lilkem nákyp se s kysaným zelím nakyp ze s kysaným zelím červené zelí nákyp recept pokrmy s kysaným zelím nalyp z kysaného zelí pokrmy z kysaného zelí recepty recepty kysané zelí nakyp zbkysaneho zeli zelí a kapusta nákyp nákyp z tempehu a zeli