Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kýta z mladého jelena na houbách

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 5. 2014 10:56

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie761 kJ / 182 kcal
Bílkoviny2,95 g
Tuky0,39 g
Vláknina13,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy37,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

28. 9. 2023 22:13

JitkaS76: Jituško, díky :-K

JitkaS76

28. 9. 2023 19:58

Vyzkoušeno, přidána jen anglická slanina a pečeno v troubě přiklopené asi 2,5 hodiny. Skvělý recept, zařazen do oblíbených <3

srettka

16. 5. 2014 09:13

žjova, pěkný. manžel by polknul na prázdno:-):yes: já něja divočinu nemuset..ten chuťový ocáásek:-S

Ella abc

16. 5. 2014 07:45

Tak to musim vyzkouset maso v mrazaku jeste je.:yes::-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 5. 2014 10:33

Andri to vypadá báječně:-*:-p:-K
Všechny suroviny mám,až na toho jelena a vývar:-SNečenžneš to za koňskou kýtu?;-):-D

1974andrea 1974andrea

13. 5. 2014 10:04

chocolate:, rozmarynaH: Holky díky:-K

rozmarynaH rozmarynaH

13. 5. 2014 09:45

Já bych si moc pochutnala:-p. Ta šípková krásně doladí chuť omáčky. Moc pěkné, jako všechny tvoje recepty Andrejko:-K :yes::yes:

chocolate chocolate

12. 5. 2014 17:45

To je pane krasy na jednom taliri:-p!

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

12. 5. 2014 07:48

Majka8: To je jako řezník - vegetarián !:-D

1974andrea 1974andrea

11. 5. 2014 21:31

Děkuji vám za komentáře;-):-K Já už mám opravdu jen pár posledních malých kousků a budu taky muset čekat, až se zas bude smět lovit a hlavně, zda lovec něco trefí :-D Zkuste i s jiným masem, bude dobrá třeba vepřová plec nebo pečené vcelku;-)

Majka8

11. 5. 2014 19:28

Veronika.Hrozna:Asi tak nějak to v jeho rodině funguje,když maso,tak jen z prodejny.

zizala zizala (moderátorka)

11. 5. 2014 15:55

Taky zřejmě nemám šanci ochutnat mladého jelena, ale jídlo vypadá parádně :-p, což není u Tebe nic překvapivého :yes::yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

11. 5. 2014 08:46

Majka8: Být hajný a maso kupovat v supermarketu :-?:-?:-?:-?

Majka8

11. 5. 2014 01:15

Nádhera a určitě velká dobrota:yes:...jen ten jelen není a nikdy nebyl,vzhledem k tomu,že mám bráchu hajného,tak mám smůlu,ale nejen já i jeho rodina,zvěř sleduje,ale nestřílí.Takže tento recept netisknu a nikdy neuvařím,bohužel:-//

Věrka

10. 5. 2014 18:49

Teda, to bych si opravdu ráda ochutnala, jelena jsem ještě neměla a asi mít nikdy nebudu. Je to moc pěkná bašta. Ale srnku už jsem měla, byla dobrá i kance, jen ten jelen mě mrzí, toho už mít nikdy nebudu. Docela jsem se zasmála p. Jani Remkové.:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vykostění vepřové kýty peceny jelen kyta z jelena jeleni kyta recepty z jelena jelen na česneku jelen recepty vykoštění kýty jeleni maso na houbach recepty jeleni kyta recept na maso z jelena jelen pečený jeleni kyta recept jelení kýta se šípkovou vykosteni kanci kyty jelen na kyta ze zveriny na houbach jelen kýta kyta z jelena recepty jeleni maso mladé

Suroviny: kýta jelení, cibule, česnek, houby sušené, tymián, zavařenina šípková, kost, bobkový list, koření nové koření, pepř, jalovec, máslo, mouka hladká, sůl

TopRecepty.cz

Kýta z mladého jelena na houbách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E70W