Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 547 kJ / 1 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,88 g |
Tuky | 103,07 g |
Vláknina | 17,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,73 g |
Sůl | 16,72 g |
Sacharidy | 31,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená řepa ve slanině a hořčično-medové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/30X4
Moje poznámka
Červená řepa ve slanině a hořčično-medové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/30X4
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 1 hodinou
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
marináda na červenou řepu,
hořčično medová zálivka,
hořčično medová marinada,
medová řepa,
medová řepa,
medová zálivka na červenou řepou,
marináda na červené řepy,
medová červená řepa,
cervená řepa ve slanině,
marináda na řepu,
červená řepa recepty,
červená řepa v marinádě,
červená řepa marináda,
recept chřest červená řepa,
čerstvá grilovaná repa,
marinovaná červená řepa se skořicí,
řepa se slaninou,
červená řepa na slanině,
cervena repa na platky ochucena,
cervená řepa v alobalu
Suroviny:
řepa červená,
ocet,
sůl,
voda,
slanina,
slanina,
salát listový,
cibule,
hořčice dijonská,
olej řepkový,
ocet vinný bílý,
máta čerstvá,
sůl,
pepř,
med tekutý
Komentáře (14)
Len by som poprosila - dopíš, či si varila repu olúpanú...ja ju zásadne varím neolúpanú, aby sa mi zbytočne nevylúhovala. Predpokladám, že si ju lúpala pred varením.