Grilované medailonky v marinovaných švestkách

danielle72 Kuchařka: danielle72

Doba přípravy: 25 minut + marinování ovoce 1 porce Grilování 6 názorů

Suroviny

200 g vepřové panenky
4 pěkné, pevné, ale zralé švestky
30 g sýru s modrou plísní
100 ml dezertního vína typu Kagor
sůl
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Švestky rozpůlíme a vyjmeme pecku. Naložíme je do vína a marinujeme alespoň tři hodiny. Pak je vyjmeme, necháme okapat a na grilu opečeme z obou stran asi dvě minuty.

  2. Panenku nakrájíme na špalíčky o tloušťce 3 cm. Lehce je rukou stlačíme a pak do růžova opečeme na grilu. Uložíme do tepla.

  3. Na nahřátý talíř rozložíme švestky, na ně grilované plátky masa, které jen lehce osolíme a posypeme kousky sýra s modrou plísní a nasekanými bylinkami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 52 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Grilované medailonky v marinovaných švestkách

Tématické fráze: grilované švestky vepřové medailonky na švestkách vepřové na švestkách recept veprove medajlonky na svestkach grilovane medailonky grilovane medailonky z panenky grilovana zebra na švestkách medailonky z panenky na švestkách medailonky se švestkami grilovaná vepřová žebra na švestkách kuřecí medailonky na švestkách vepřová panenka na svestkách veprove medailonky svestky

Zapomněl/a jsem heslo