Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 660 kJ / 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,76 g |
Tuky | 12,77 g |
Vláknina | 13,18 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 620 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 15,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lahodné hovězí plátky (ve vývaru, se zeleninou a křenem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVwB
Moje poznámka
Lahodné hovězí plátky (ve vývaru, se zeleninou a křenem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVwB
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 1 hodinou
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 4 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 5 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 4 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 5 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 5 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 6 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 7 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 7 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 8 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 8 hodinami
Tématické fráze:
maso zelenina zalitá vývarem,
hovězí maso s křenem,
hovezi maso,kren,
vareny hovězí s krenem,
křen zalitý hovězim vývarem,
recepty hovězí maso plátky,
taflspitz,
tafelspitz s krenem,
taflspitz recept,
bramburky hovezi s krenem,
vvařené hovězí maso s křenem,
tafelspitz,
tafelspiz
Suroviny:
hovězí zadní,
přední hovězí,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
pepř celý,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
křen
Komentáře (12)
Uvařené maso máme nejraději s nakládanými hříbky
Bodík je jistý a jedna fotka navrch
Nicméně - polévka to fakt nebyla, neboť po dovaření zbyde zhruba stejně vývaru, zeleniny i masíka (to bych v Prostřenu dostala, že je to moc husté a syté
A ačkoliv jsem na netu našla několik receptů, ze kterých jsem vycházela, raději změním název, protože se tu fakt nechci nechat kamenovat za něco, co bylo opravdu dobré
sunny.sofi: vy jste vlastně uvařila čistokrevnou hovězí polífffku
...a když už jídlu dáte název, tak by jídlo mělo názvu odpovídat i postupem přípravy a ne jen použitými surovinami
No, a jak chutná 150´ vařená zelenina víme všichni, co jsme se podobné nepředloženosti sami dopustili