Lahodné hovězí plátky (ve vývaru, se zeleninou a křenem)
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 660 kJ / 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,76 g |
Tuky | 12,77 g |
Vláknina | 13,18 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 620 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 15,81 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 8. 2014 07:38
29. 8. 2014 07:22
29. 8. 2014 07:21
28. 8. 2014 21:27
Uvařené maso máme nejraději s nakládanými hříbky
Bodík je jistý a jedna fotka navrch
27. 8. 2014 21:30
27. 8. 2014 20:48
Nicméně - polévka to fakt nebyla, neboť po dovaření zbyde zhruba stejně vývaru, zeleniny i masíka (to bych v Prostřenu dostala, že je to moc husté a syté)
A ačkoliv jsem na netu našla několik receptů, ze kterých jsem vycházela, raději změním název, protože se tu fakt nechci nechat kamenovat za něco, co bylo opravdu dobré.
27. 8. 2014 18:50
sunny.sofi: vy jste vlastně uvařila čistokrevnou hovězí polífffku
...a když už jídlu dáte název, tak by jídlo mělo názvu odpovídat i postupem přípravy a ne jen použitými surovinami
No, a jak chutná 150´ vařená zelenina víme všichni, co jsme se podobné nepředloženosti sami dopustili
27. 8. 2014 18:13
27. 8. 2014 18:01
27. 8. 2014 17:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Janasmo uvařila před 1 minutou
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 4 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 11 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 54 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 3 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak používat lahůdkové droždí Tebi. Rozhodně s ním nešetříme
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: maso zelenina zalitá vývarem hovězí maso s křenem hovezi maso,kren vareny hovězí s krenem křen zalitý hovězim vývarem recepty hovězí maso plátky taflspitz tafelspitz s krenem taflspitz recept bramburky hovezi s krenem vvařené hovězí maso s křenem tafelspitz tafelspiz
Suroviny: hovězí zadní, přední hovězí, mrkev, celer, petržel, cibule, pepř celý, bobkový list, koření nové koření, sůl, křen
Lahodné hovězí plátky (ve vývaru, se zeleninou a křenem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVwB
10 názorů