Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 660 kJ / 875 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,76 g |
| Tuky | 12,77 g |
| Vláknina | 13,18 g |
| Cholesterol | 353 mg |
| Sodík | 620 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 15,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lahodné hovězí plátky (ve vývaru, se zeleninou a křenem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVwB
Moje poznámka
Lahodné hovězí plátky (ve vývaru, se zeleninou a křenem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVwB
Nejnovější recepty
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 3 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 22 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citrónovo badyánová kolečka
milan_houba_je_zabijak před 2 minutami
Koka sušenky
veveruska73 před 1 hodinou
Čočková polévka se zeleninou
Evule1 před 1 hodinou
Karlovarský knedlík
HavranPB před 13 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 14 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 16 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 16 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 17 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 17 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 18 hodinami
Tématické fráze:
maso zelenina zalitá vývarem,
hovězí maso s křenem,
hovezi maso,kren,
vareny hovězí s krenem,
křen zalitý hovězim vývarem,
recepty hovězí maso plátky,
taflspitz,
tafelspitz s krenem,
taflspitz recept,
bramburky hovezi s krenem,
vvařené hovězí maso s křenem,
tafelspitz,
tafelspiz
Suroviny:
hovězí zadní,
přední hovězí,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
pepř celý,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
křen
Komentáře (12)
Uvařené maso máme nejraději s nakládanými hříbky
Bodík je jistý a jedna fotka navrch
Nicméně - polévka to fakt nebyla, neboť po dovaření zbyde zhruba stejně vývaru, zeleniny i masíka (to bych v Prostřenu dostala, že je to moc husté a syté
A ačkoliv jsem na netu našla několik receptů, ze kterých jsem vycházela, raději změním název, protože se tu fakt nechci nechat kamenovat za něco, co bylo opravdu dobré
sunny.sofi: vy jste vlastně uvařila čistokrevnou hovězí polífffku
...a když už jídlu dáte název, tak by jídlo mělo názvu odpovídat i postupem přípravy a ne jen použitými surovinami
No, a jak chutná 150´ vařená zelenina víme všichni, co jsme se podobné nepředloženosti sami dopustili