Hovězí polévka - falešná želví
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 711 kJ / 2 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,36 g |
Tuky | 173,96 g |
Vláknina | 9,57 g |
Cholesterol | 1,47 g |
Sodík | 789 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 35,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
I v beletrii se najdou chutné recepty :)
Zdroj: Patrick Taylor - Doktore, teď to chce klid
Další moje recepty najdete na
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 9. 2015 14:55
11. 9. 2015 13:35
zizala:
Vzpomněl jsem si zde na tento váš koment, když jsem se potkal s receptem na podobnou "předúpravu" cibule (která slouží především k obarvení vývaru)
Rcp psal patrně estét vašeho formátu a ta "na řezu spálená" (protože nic jiného to není) cibule byla kulantně nazvána ZAHNĚDLOU
No, na LABUŽNÍKOVI jsem to v rcp upravil, resp. doplnil...
Díky
18. 9. 2014 06:04
Opravuji - po důkladnějším přečtení Vašeho receptu raději zůstanu u toho svého. Představa cibule upečené tak, až je "na řezu spálená", se mi nelíbí
17. 9. 2014 21:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 1 hodinou
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 35 minutami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: falešna hovezi polevka želví maso hovězí polévka polevka z hovězí ohanky recept hovězí polévka falesni hovezi polevka falesna zelvi polevka z kureciho masa falešná želví polévka s kurecim oháňka polévka želví zelvi polevka z cukety želví řezy falešná želví polévka z ohánky recepty ladi hrusky zelvy z mleteho masa
Suroviny: cibule, máslo, olej olivový, oháňka hovězí, česnek, cibulka jarní, tymián, bobkový list, mouka hladká, voda, vývar kuřecí, rajče, sůl, pepř, kůra citronová, vejce, petrželka zelená, sherry
Hovězí polévka - falešná želví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v718
4 názory