Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 052 kJ / 729 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 76,18 g | 
| Tuky | 36,74 g | 
| Vláknina | 5,84 g | 
| Cholesterol | 258 mg | 
| Sodík | 2,24 g | 
| Sůl | 5,73 g | 
| Sacharidy | 22,16 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77Er
Moje poznámka
					 
				
Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77Er
Nejnovější recepty
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 9 hodinami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 2 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 2 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 4 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 5 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 5 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 7 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 7 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 7 hodinami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 8 hodinami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							utopenci v dabelské omáčce recept, 
						
						
							ty nejlepší a nejchutnější moučníky, 
						
						
							nejlepsi toasty, 
						
						
							nejchutnější jídla, 
						
						
							dábelské tousty, 
						
						
							nejlepší ďábelské tousty, 
						
						
							směs na topinky s masem a moravankou, 
						
						
							ďábelské tousty recept, 
						
						
							tousty z hověziho masa, 
						
						
							nejlepší utopenci na světě, 
						
						
							gothaj složení, 
						
						
							směs na dábelské tousty bez masa, 
						
						
							ďábelské tousty bez masa, 
						
						
							´dábelské tousty z hovězího masa, 
						
						
							nejchutnější jídlo, 
						
						
							ďábelské tousty ze salámu, 
						
						
							dábelské tousty složení, 
						
						
							masová směs na topinky s moravankou, 
						
						
							dabelsky toast, 
						
						
							nejchutnější utopenci
						
					
						Suroviny:
						
							maso hovězí, 
						
						
							salám gothaj, 
						
						
							moravanka, 
						
						
							olej, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							kečup sladký, 
						
						
							hořčice, 
						
						
							feferonka, 
						
						
							omáčka worcesterová, 
						
						
							tabasco, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							chléb toustový máslový
						
					
 
	 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (12)
Nehodlám zde psát svůj životopis-ale co jsem na světě-tak bych dal za výborné jídlo takřka vše (tedy nešetřím!)Tento recept jsem získal před 40 lety od jednoho kuchaře z Prahy-a nehodlám na něm nic měnit.
Motto:(Tak jako je dané,že nejlepší steak je z argentinského býka-tak je dané,že nejlepší utopenec je z POCTIVÉHO špekáčku!No a cena obou?-diametrálně odlišná....).
Dnes ti už s tým argentínskym mäsom neplatí. Dnes to je Beef of Kobe.
Našťastie u nás je argentínske mäso prakticky denne čerstvé (nie mrazené) a tak mu stále dávame prednosť. Nie je to kvôli cene (cca 60 € a cca 90 € za 1 kg, cena sa pohybuje).
V raceptu nevidím nic světoborného i když věřím, že to může být dobré. Ten Gothaj bych tam taky nedal a česneku bych dal já asi víc.
A vůbec - když by bylo maso kvalitní, tak bych to ani nedusil, přidal jedno vejce a použil bych to na ty topinky jako tatarák (ovšem i bez ty Moravanky)
Tak jsem se dostal úplně někam jinam
A kombinace hovězího (200 kč za kilo) a gothaje (60 kč za kilo) mě osobně fakt nezaujme
Mimochodom, vy toto jedlo doma takto voláte ?