Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 957 kJ / 468 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,21 g |
Tuky | 23,14 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,23 g |
Sacharidy | 26,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Topinambury zapečené s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v7Xr
Moje poznámka
Topinambury zapečené s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v7Xr
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 18 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 7 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 7 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 9 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 10 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 11 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 11 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 12 hodinami
Tématické fráze:
topinambury recepty,
topinambur recepty,
recepty z topinambury,
topinambury recept,
recepty z topinambur,
příprava topinambur,
topinambury,
topinambury příprava,
topinambur recept,
těstoviny z topinamburu,
topinabury,
jak uvařit topinambury,
co je topinambur,
recept na topinambury,
recepty na topinambury,
pomazánka z topinambur,
recept z topinambur,
zapékané topinambury,
topinambury-recepty,
topinambur
Suroviny:
květák,
topinambur,
vejce,
bílek,
mléko,
sýr nastrouhaný,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
strouhanka
Komentáře (11)
...nevím zda okopanina? píšou že slunečnice, leč okopávat lze kdeco a kdekoho
U nás to máme jako okrasnou rostlinu už desítky let a jen jednou jsem ty hlízy zkusil uvařit...
Ja ich nepestujem, nosí mi ich kamarát, chrúmeme surové.
Za mlada je pěstoval můj táta a já je jedl syrové(oloupané) - připomínají trochu kedlubny. Já je taky, asi před dvaceti lety, pěstoval ale už mi tak nechunaly. Recept jsem tenkrát našel jen "vařené ve smetaně" - ani jsem ho nezkusil. Tenhle bych určitě vyzkoušel.