Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 957 kJ / 468 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,21 g |
| Tuky | 23,14 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 548 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,23 g |
| Sacharidy | 26,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Topinambury zapečené s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v7Xr
Moje poznámka
Topinambury zapečené s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v7Xr
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 12 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 13 hodinami
Ořechové vánoční stromečky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 1 hodinou
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 1 hodinou
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 1 hodinou
Tvarohová štola
janatka před 3 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 4 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 5 hodinami
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sima1996 před 6 hodinami
Tématické fráze:
topinambury recepty,
topinambur recepty,
recepty z topinambury,
topinambury recept,
recepty z topinambur,
příprava topinambur,
topinambury,
topinambury příprava,
topinambur recept,
těstoviny z topinamburu,
topinabury,
jak uvařit topinambury,
co je topinambur,
recept na topinambury,
recepty na topinambury,
pomazánka z topinambur,
recept z topinambur,
zapékané topinambury,
topinambury-recepty,
topinambur
Suroviny:
květák,
topinambur,
vejce,
bílek,
mléko,
sýr nastrouhaný,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
strouhanka
Komentáře (11)
...nevím zda okopanina? píšou že slunečnice, leč okopávat lze kdeco a kdekoho
U nás to máme jako okrasnou rostlinu už desítky let a jen jednou jsem ty hlízy zkusil uvařit...
Ja ich nepestujem, nosí mi ich kamarát, chrúmeme surové.
Za mlada je pěstoval můj táta a já je jedl syrové(oloupané) - připomínají trochu kedlubny. Já je taky, asi před dvaceti lety, pěstoval ale už mi tak nechunaly. Recept jsem tenkrát našel jen "vařené ve smetaně" - ani jsem ho nezkusil. Tenhle bych určitě vyzkoušel.