Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 462 kJ / 1 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,74 g |
Tuky | 64,81 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 643 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 171,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkový dort s krémem šmakoun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzmn
Moje poznámka
Bezlepkový dort s krémem šmakoun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzmn
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 19 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 22 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Fešák
LuccHansel před 17 minutami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 33 minutami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 54 minutami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
perseus před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 4 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
šmakoun recepty,
bezlepkový krém,
šmakoun pomerančový krém,
recept na bezlepkový krém,
bezlepkový mrkvový dort,
vanilkovy šmakoun recepty,
šmakoun makro,
bezlepkový dort recept,
bezlepková dorta,
šmakoun vanilkový,
co je to šmakoun,
bezlepková dorta recept,
bezlepkový dýňový dort výživové hodnoty,
nahý bezlepkový dort,
bezlepkový dort se švestkami,
boruvkovy smakoun,
nejlepsí bezlepkove recepti,
šmakoun kokosový krém recepty,
šmaoun krém diskuze,
šmakoun v kelímku
Suroviny:
vejce,
cukr třtinový,
kakao,
smetana zakysaná,
šmakoun
Komentáře (7)
Záleží jak zlehka se podaří vmíchat sníh. Někdy ho rozdělím napůl, první polovinu vmíchám a ta druhá pak jde opravdu zlehka