Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 243 kJ / 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,55 g |
Tuky | 44,10 g |
Vláknina | 6,80 g |
Cholesterol | 158 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 16,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zdravá koprovka s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2Px
Moje poznámka
Zdravá koprovka s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2Px
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionové placičky s nivou
Panova před 3 minutami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 12 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 1 hodinou
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 2 hodinami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 2 hodinami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 3 hodinami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 4 hodinami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 5 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 5 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak zahustit koprovku,
zdrava koprova omacka,
koprová omáčka zdravě,
jak zdravě zahustit omáčku,
dietní koprovka,
fitness koprovka,
mama v kuchyni koprovka,
zdravě zahustit omáčku,
koprovka s kuřecím,
koprova omacka s kvetakem,
mamavkuchyni.blogspot.cz,
koprovka,
raw koprovka,
květák zdrave,
zdravá koptovka,
koprofka z květák,
zdravá komprovka,
zdravé svačiny pro děti,
fitness koprovk,
jak udelat koprovku
Suroviny:
kopr čerstvý,
květák,
máslo,
kefír,
vývar,
ocet,
cukr
Komentáře (7)