Suroviny
Porce: 6 - 8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,46 g |
| Tuky | 19,37 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 527 mg |
| Sodík | 323 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 239,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xwg
Moje poznámka
Jemná buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xwg
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 8 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 9 hodinami
Ořechové vánoční stromečky
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kompotová buchta
brtna před 5 minutami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 43 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 1 hodinou
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sima1996 před 2 hodinami
Zapečená kolínka
LukeNema10 před 2 hodinami
Nakládané vepřové řízky
Sima1996 před 3 hodinami
Vánoční utopenci
martianekk před 4 hodinami
Minutková krkovička s houbovou omáčkou
Limek před 5 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Gablik před 5 hodinami
Tématické fráze:
buchta z remosky,
buchta v remosce,
moučníky z remosky,
buchta do remosky,
buchty z remosky,
remoska recepty,
cuketová buchta z remosky,
moučník v remosce,
moučník z remosky,
recepty z remosky,
buchty v remosce,
recepty do remosky,
moučníky v remosce,
buchty do remosky,
remoska recepty moučníky,
recepty v remosce,
moučník do remosky,
remoska moučníky,
bábovka z remosky,
remoska buchta
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
olej,
mléko,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva
Komentáře (15)
Část těsta jsem obarvila skořicí.
Rychlé a chutné.
Na dotazy bylo odpovězeno, taky děkuji.
Jen si myslím, že přece jen je rozdíl u pečení v troubě a nebo v remosce. Ta remoska peče shora, teplo se přenáší do mísy, ale jde hlavně o ten malý prostor, jak píše žížalka.