Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 419 kJ / 1 773 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 158,15 g | 
| Tuky | 92,74 g | 
| Vláknina | 16,10 g | 
| Cholesterol | 1,34 g | 
| Sodík | 2,24 g | 
| Sůl | 5,09 g | 
| Sacharidy | 70,84 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Brambory nakrájíme na drobné kostičky a povaříme je asi 5 minut.
	Krok 2: Scedíme a opečeme je dozlatova na směsi rozpáleného másla a oleje.
	Krok 3: Vyjmeme a na výpeku opečeme jemně nasekanou cibuli a kostičky nakrájeného masa.
	Krok 4: Opečeme, přidáme bylinkovou kostku, vrátíme opečené brambory, promícháme a případně dosolíme a dopepříme.
	Krok 5: Podáváme velmi horké - doprostřed porce uděláme důlek, který vyplníme syrovým žloutkem. Strávníci si ho sami zamíchají do pokrmu. Sypeme čerstvými bylinkami.
Zveřejněno 24. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Švédská pytt i panna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pggy
Moje poznámka
					
				
Švédská pytt i panna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pggy
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 6 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 8 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 9 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 9 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 10 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							pitipana, 
						
						
							pyttipanna recept, 
						
						
							pyttipanna, 
						
						
							švédská jídla, 
						
						
							pitipana recept, 
						
						
							švédské národní jídlo, 
						
						
							pitti panna, 
						
						
							pytipana, 
						
						
							nejoblíbenější bylinkou ve švédsku, 
						
						
							pitipanna, 
						
						
							švédské pokrmy, 
						
						
							pittipana, 
						
						
							kuřecí pitipana, 
						
						
							švédské pyttipanna, 
						
						
							kuřecí pyttipanna, 
						
						
							pytt-i-panna, 
						
						
							recept pitipana, 
						
						
							švédská pana, 
						
						
							svedska masa, 
						
						
							recept pyttipanna
						
					
						Suroviny:
						
							maso pečené, 
						
						
							maso uzené, 
						
						
							brambory, 
						
						
							cibule, 
						
						
							máslo, 
						
						
							olej, 
						
						
							žloutek, 
						
						
							kostka bylinková, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							bylinky zelené
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (6)
Jinak fotečky nádherné a pokrm moc dobrý. Ve Švédsku to bylo jedno z mých nejoblíbenějších jídel.