Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené rybí filety pod bramborovou peřinou

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 5. 2015 14:57

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie859 kJ / 205 kcal
Bílkoviny3,86 g
Tuky10,01 g
Vláknina7,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 374 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy22,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takzvané jídlo na lžíci. Sice možná není hezké na pohled, ale chutí ohromí každého, kdo má rád ryby :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečené rybí filety s bramborem zapeceny filet italská zapečená ryba květákem a bramborami zapečené filety s bramborem zapečené filé s bramborovou kaší zapečený filet s s bramborem rybí filety recepty zapečené filety v těstíčku zapecene filety s bramborama zapékané filety s omáčkou zapečená filety zapecená filet zapečená ryba s bramborem zapečený filet s bramborama přírodní ryba pod peřinou zapečená fileta zapečená bramborová kaše s filety zapecene file v bramborove kasi zapečené filety ze se smetanou zapkane brambory s filetama

Suroviny: ryba, rajče, paprika čerstvá bílá, cibule, omáčka worcesterová, hořčice, protlak, citron, brambory, mléko, máslo, petrželka, koření na ryby, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Zapečené rybí filety pod bramborovou peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pqrN