Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 128 kJ / 1 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,31 g |
Tuky | 167,23 g |
Vláknina | 4,54 g |
Cholesterol | 190 mg |
Sodík | 4,61 g |
Sůl | 11,73 g |
Sacharidy | 21,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uleželá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1D1P
Moje poznámka
Uleželá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1D1P
Nejnovější recepty
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 20 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 11 minutami
Pečený bůček
BublinaF před 11 minutami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 43 minutami
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 1 hodinou
Jednoduchá roláda
Fikina před 1 hodinou
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 2 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 3 hodinami
Výborné lasagne
Nela20 před 3 hodinami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 4 hodinami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 4 hodinami
Tématické fráze:
uleželá tvarohová pomazánka,
pomazanka z romaduzku,
tvarohová pomazánka uleželá,
ulezele syrecky,
tavenina sýr,
uleželá tvarohová pomazánka recept,
tavenina pomazánka,
uleželá tvarohová pomazánka s paprikou,
sýr tavenina recept,
ulezela tvaruzkova pomazánka,
pomazánka z taveniny,
romadurova ulezela pomazanka,
ulezela pomazanka z romaduru,
uležela brynzová pomazánka,
recept na tvarohovou pomazánku uleželou,
tncz nova 10.5.2015
Suroviny:
sýr syrečky olomoucké,
sýr romadur,
sýr romadůžek,
tuk,
tvaroh ve vaničce,
paprika sušená sladká,
česnek,
cibule šalotka,
tymián,
pažitka,
cibulka jarní,
bazalka čerstvá,
petrželka,
koření oregáno,
libeček,
mléko
Komentáře (14)
Děkuji vám
Ještě jsem přidala foto zavřeného a otevřeného sýráku. Tohle naši praprapra vymysleli geniálně. Perfektně to těsní, nesmrdí a sýry tam nevyschnou. Je to nějaká porcelánová tavenina s kameninou či jak se tomu říká (odborný název neznám) a je to teda docela těžké. Každopádně to střežím jak oko v hlavě