Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí na divoko s jalovcem a slaninou

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Colombo65 Colombo65

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 278 kJ /
5 564 kcal
Bílkoviny379,58 g
Tuky378,42 g
Vláknina15,89 g
Cholesterol 640 mg
Sodík 37,40 g
Sůl100,31 g
Sacharidy155,46 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krůtí maso nakrájíme na přibližně stejně velké kostky. Krok 2: Maso osolíme a opeříme. Krok 3: Vložíme do většího hrnce, kde lehce zatáhneme na troše oleje s nakrájenou cibulí a slaninou. Krok 4: Přidáme poté česnek a v hmoždíři rozdrcené kuličky jalovce a podlijeme vývarem. Krok 5: Dusíme zakryté na mírném plamenu cca 60 minut. Krok 6: Po udušení dle potřeby a chuti osolíme a opepříme. Krok 7: Lehce zahustíme moukou, necháme provařit 15 minut, aby se ztratila moučná chuť, a zjemníme lžící másla. Vhodnou přílohou jsou těstoviny.

Zveřejněno 21. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí na divoko s jalovcem a slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vkQr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí na divoko s jalovcem a slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vkQr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
krůtí na divoko, krůtí maso na divoko, krůtí stehna na divoko, krůtí stehno na divoko, krutí prsa na divoko, kruti kostky na divoko, krůtí prsa na na divoko, kruti maso colombo 65, krůtí maso recepty, krůta na divoko, bezlepkove krůtí maso na divoko, krůta na na divoko, krůtí prso na na divoko, kruti nadivoko, krůtí na jalovci, kruti špaličky na divoko, recept kruta na divoko, kruta ala bazant, kruta a la bažant, videorecepty kruti na divoko

Suroviny:
maso krůtí, česnek, slanina uzená, bujón, cibule, jalovec, olej, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu