Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 278 kJ / 5 564 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 379,58 g |
| Tuky | 378,42 g |
| Vláknina | 15,89 g |
| Cholesterol | 640 mg |
| Sodík | 37,40 g |
| Sůl | 100,31 g |
| Sacharidy | 155,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí na divoko s jalovcem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkQr
Moje poznámka
Krůtí na divoko s jalovcem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkQr
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 16 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 48 minutami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 1 hodinou
Bílková bábovka
Pavluska75 před 1 hodinou
Klobásníky
Krista56 před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
HarryHole před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 3 hodinami
Jednoduché langoše
o.d před 3 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 3 hodinami
Gulášová polévka
o.d před 3 hodinami
Domácí rohlíky
MirkaHr před 7 hodinami
Tématické fráze:
krůtí na divoko,
krůtí maso na divoko,
krůtí stehna na divoko,
krůtí stehno na divoko,
krutí prsa na divoko,
kruti kostky na divoko,
krůtí prsa na na divoko,
kruti maso colombo 65,
krůtí maso recepty,
krůta na divoko,
bezlepkove krůtí maso na divoko,
krůta na na divoko,
krůtí prso na na divoko,
kruti nadivoko,
krůtí na jalovci,
kruti špaličky na divoko,
recept kruta na divoko,
kruta ala bazant,
kruta a la bažant,
videorecepty kruti na divoko
Suroviny:
maso krůtí,
česnek,
slanina uzená,
bujón,
cibule,
jalovec,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (4)
Děkuji, jsem rád, že chutná