Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 546 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,38 g |
Tuky | 26,46 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 907 mg |
Sodík | 348 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 2,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q10G
Moje poznámka
Zapečený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q10G
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 12 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 15 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 19 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 8 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 9 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 11 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 11 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 12 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 12 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 13 hodinami
Tématické fráze:
pangasius v troubě,
pangasius recepty,
pangasius recepty v troubě,
pangas recepty,
pangasius recept,
pangasius na másle,
zapecena ryba,
recepty pangasius,
pangasius pečený v troubě,
recept pangasius,
pangasius ryba,
recepty pangas,
pangas recept,
zapékaný pangasius,
zapečená ryba se sýrem,
pangas pečený v troubě,
pangas recepty v troubě,
pangasius,
zapečený pangasius se sýrem,
ryby recepty
Suroviny:
pangasius,
směs zeleninová mražená,
vejce,
sýr tvrdý,
sůl,
koření,
máslo,
prášek do pečiva,
strouhanka,
mléko,
Komentáře (29)
Pokud se to někomu nepovede, vše záleží na tom, v jakém stavu ten pangáč je. Pokud je glazování 20%, tedy obsahuje 20% vody, pak je dobré nejprve vysušit v papírové utěrce a pak teprve použít.
Čínská zelenina je v supermarketech běžně k dostání. Pokud je v akci, pak noname se dá pořídit 350g za cca 14Kč.
Bodík přidávám.