Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 546 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,38 g |
Tuky | 26,46 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 907 mg |
Sodík | 348 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 2,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q10G
Moje poznámka
Zapečený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q10G
Nejnovější recepty
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 9 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 13 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát s tuňákem I
Valis před 38 minutami
Jogurtový závin s jablky
41744 před 1 hodinou
Mrkvové minikoláčky s povidly
Mici76@seznam.cz před 3 hodinami
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 10 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 12 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 12 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 12 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 12 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 12 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 13 hodinami
Tématické fráze:
pangasius v troubě,
pangasius recepty,
pangasius recepty v troubě,
pangas recepty,
pangasius recept,
pangasius na másle,
zapecena ryba,
recepty pangasius,
pangasius pečený v troubě,
recept pangasius,
pangasius ryba,
recepty pangas,
pangas recept,
zapékaný pangasius,
zapečená ryba se sýrem,
pangas pečený v troubě,
pangas recepty v troubě,
pangasius,
zapečený pangasius se sýrem,
ryby recepty
Suroviny:
pangasius,
směs zeleninová mražená,
vejce,
sýr tvrdý,
sůl,
koření,
máslo,
prášek do pečiva,
strouhanka,
mléko,
Komentáře (29)
Pokud se to někomu nepovede, vše záleží na tom, v jakém stavu ten pangáč je. Pokud je glazování 20%, tedy obsahuje 20% vody, pak je dobré nejprve vysušit v papírové utěrce a pak teprve použít.
Čínská zelenina je v supermarketech běžně k dostání. Pokud je v akci, pak noname se dá pořídit 350g za cca 14Kč.
Bodík přidávám.