Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 677 kJ / 2 074 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 180,46 g |
| Tuky | 72,59 g |
| Vláknina | 25,51 g |
| Cholesterol | 338 mg |
| Sodík | 595 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 123,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská hovězí pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8lo5
Moje poznámka
Francouzská hovězí pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8lo5
Nejnovější recepty
Hovězí roštěná po znojemsku podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 29 minutami
Kakaové muffiny s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Babiččina hrachová šouletová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Losos pečený v listovém těstě
Přidáno před 13 hodinami
Arašídové kytičky
Přidáno před 14 hodinami
Indické květákovo-brokolicové kari
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
janhanka před 1 hodinou
Sachr dort z jablek
Mafia před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
SkibidiToilet1234 před 2 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
Ryngle před 2 hodinami
Pečená kačena
Kajkajak před 7 hodinami
Mufiny s čokoládou
Soltik před 11 hodinami
Smažený sýr - smažák
radekhk před 11 hodinami
Kadlíkovo kuře na smetaně
Standa Kantry před 12 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Ellinnka1 před 12 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
vanilj před 13 hodinami
Tématické fráze:
pečené hovězí hrudí,
francouzská pečeně,
hovezi valec,
hovězí po francouzsku,
hovězí válec recepty,
pomalu pečené hovězí hrudí,
výborné hovězí plátky,
francouzská roštěná,
hovězí pečeně,
doba pečení masa,
francouzské hovězí,
prošpikovaný hovězí pecene,
pomalu pečené hovězí maso,
roštěná po francouzsku,
irské hovězí maso na pečení,
jak dlouho se peče hovězí,
jak dlouho se peče hovězí maso,
francouzka pečeně,
pecene po francouzsku,
výborná hovězí pečeně
Suroviny:
olej olivový extra virgin,
roštěná hovězí,
slanina,
pórek,
česnek,
cibule šalotka,
mrkev,
víno červené,
vývar hovězí,
celer,
bobkový list,
tymián,
petržel,
brambory,
žampióny,
čerstvé bylinky
Komentáře (6)
Takže žádná změna, stačí jen poctivě číst