Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 256 kJ / 2 212 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,58 g |
Tuky | 30,50 g |
Vláknina | 26,60 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 353,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské penne LFR
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPW3
Moje poznámka
Italské penne LFR
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPW3
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 15 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 2 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 2 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 3 hodinami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 4 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 5 hodinami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 5 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 5 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
penne s kuřecím masem a protlakem,
italské pene,
penne,
<lfr,
italsje penne,
italske testoviny penne recepty,
penne recept,
top recepty penne,
recept penne,
recept italské pene,
zapečené pene s protlakem bazalkou,
italské recepty,
italské zapečené penne,
pyré z rajčat s parmazánem a penne,
zapečené italské penne,
recepty na penne,
penne s ricotou,
kuřecí penne s protlakem,
iralske penne,
penne arrabiata s kuřecím masem, parmezán
Suroviny:
prsa kuřecí,
těstoviny penne,
cibule,
máslo,
bazalka čerstvá,
rajče,
smetana na vaření,
protlak rajčatový,
česnek,
sůl,
koření provensálské,
parmazán
Komentáře (1)