Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 460 kJ / 1 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,82 g |
Tuky | 163,37 g |
Vláknina | 4,74 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,91 g |
Sacharidy | 10,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DAnn
Moje poznámka
Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DAnn
Nejnovější recepty
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 13 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 22 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 20 minutami
Řecká musaka
misula29 před 1 hodinou
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 4 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 5 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 6 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 8 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 10 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 22 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 23 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 23 hodinami
Tématické fráze:
remuláda,
remuláda na maso,
remulada k masu,
remulada recept,
zeleninové zálivky ke grilovanemu masu,
výborné saláty ke grilovanému masu,
remulada na vepřove,
recept na bylinkovou sul,
bylinová remulada,
zeleninová remuláda,
remuladazmajonezy,
remuláda kapary,
remuláda na vepřové maso recepty,
remulady k masu,
omacka k pecenemu masu,
cuketová remuláda,
recept remulada,
remulada z červené cibule,
maso v remulade,
bilinky k pečenému masu
Suroviny:
majonéza,
jogurt bílý,
hořčice dijonská,
cibule červená,
cibulka jarní,
okurky sterilované,
petržel,
pažitka,
kapary,
tymián,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (6)