Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 195 kJ / 1 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,10 g |
Tuky | 52,65 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,68 g |
Sacharidy | 205,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené tortelliny s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R7z
Moje poznámka
Zapečené tortelliny s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R7z
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 18 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 18 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 23 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 1 hodinou
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 3 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 3 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 5 hodinami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 16 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 16 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 17 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák s těstovinami,
tortelliny,
květák s těstovinami,
zapečené těstoviny s květákem,
těstoviny s květákem,
baby špenát recept,
zapékané těstoviny s květákem,
zapeceny kvetak s testovinou,
kvetak zapeceny s testovinami,
zapékané tortelliny,
květák těstoviny,
zapečený květák,
zapecene torteliny,
zapékaný květák s těstovinami,
recept tortelliny,
zapékané tortellini,
špenátové tortelliny,
baby špenát recepty,
tortelliny recept,
zapečené těstoviny s květák
Suroviny:
květák,
těstoviny torteliny,
smetana kysaná,
špenát baby,
hořčice,
rajče cherry,
sýr mozzarella,
koření oregáno čerstvé,
pepř,
sůl
Komentáře (6)
Do omáčky jsem pokrájela zbytek dušeného králičího masa. Místo oregana jsem dala čerstvou bazalku a místo květáku brokolici. Jen na tu hořčici jsem zapomněla. A ta cherry rajčátka i po zapečení mají úžasnou chuť.
Chutnalo nám všem i masožravcům.