Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrbaté maso

Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.

Hodnocení receptu je 5,0 (194×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 45 min

70 min (25 min příprava + 45 min tepelná úprava)

21. 4. 2009 12:45

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie5 202 kJ / 1 243 kcal
Bílkoviny83,86 g
Tuky41,42 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 663 mg
Sodík 3,39 g
Sůl8,13 g
Sacharidy129,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.

Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jenda1 Jenda1

21. 4. 2009 19:58

Jani, už mám recept v oblíbených, jenže kdy já to všechno vyzkouším.:-O Vypadá to hodně dobře.:-p
Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

Pejli Pejli

21. 4. 2009 19:45

Jedla jsem to, byla jsem u mamky na oběd, moc dobré, zas něco jiné, co se každý den nejí! ;-):-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 4. 2009 17:06

Přidávám ty časopisy;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 4. 2009 16:51

Marti, já když si koupím tady ty "Doporučené " recepty, tak jsem k neudržení:-D Z té řady tady mám ještě Utajené, Chválené, Sváteční cukrování a Zavařujeme. Já jsem do receptů blázen, asi jako každý tady, ale tyhle recepty fakt nemají chybu! Pak je vyfotím a šoupnu sem. Tady je mají jen v jednou malém obchůdku a šéfová je snad objednává jen kvůli mne:-D:-))

Marta Marta

21. 4. 2009 15:01

Jani, vypadá to moc dobře :-p:-p, taky jsem kdysi v časopise na tenhle recept koukala, ale nakonec jsem to vzdala, tak teď už alespoň vidím, jak nádherně chutně to vypadá :yes:

Bibinka Bibinka

21. 4. 2009 13:57

Jani, ať je maso hrbaté, střapaté, rovné, nebo zatočené, je mi fuk, ale hlavně, že je to MASO:-!:-))Tu chuť si umím velmi přesně vybavit, tak dávám boďana:yes::-)

spagetka spagetka

21. 4. 2009 13:53

To vypadá fakt dobře:-p:yes:

Jikotka Jikotka

21. 4. 2009 13:24

Janko,to je lákavé,vyzkouším a chválím :-p:-p:-D

Gabina

21. 4. 2009 13:23

vypadá lákavě, posílám bodík :-p

1 11 12 13

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova

Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Hrbaté maso

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zmxm