Francouzský camembert zabalený v bramborákové peřince
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 848 kJ / 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,10 g |
Tuky | 11,90 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 177 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 58,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jen pro rozveselení, proti gustu není dišputátu. Manžel si k tomu dal borůvkový džem ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 3. 2016 01:37
18. 3. 2016 22:17
14. 3. 2016 09:50
14. 3. 2016 09:16
14. 3. 2016 08:17
maris: fakt, já to dělala na těch 500 W, co mám dle návodu na zapékání, původně jsem to dala na 30 minut, a to bylo ještě syrové, taky se mi to nezdálo, protože co tu mám bramborák dělaný na Crispu, tak tomu ta doba stačila. Ale chtělo to dalších 20 minut. Nevím jestli to udělala ta zapékací nádoba, že byla silnější, ale na crisp talíř by se mi to zas nevešlo, každopádně po těch 50 minutách to bylo akorát ani ne tvrdé, ani ne rozteklé, prostě křupavé a dobré.
14. 3. 2016 08:11
13. 3. 2016 21:14
13. 3. 2016 21:13
13. 3. 2016 20:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 16 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 20 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 4 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 8 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 9 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 9 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 9 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 10 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak správně zasadit rajčata? Na balkonová stačí samozavlažovací truhlík, tyčková vyžadují hlubší nádobu
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Galetky jsou francouzské pohankové palačinky nebo máslový koláč s ovocem
Další recepty
Tématické fráze: recepty králík v peřince francouzské sýry camembert camembert v bramboraku v troube camebert v bramboraku camembert v bramborovém těstíčku recepty camembert v bramborákovém těstě
Suroviny: sýr camembert, brambory, vejce, česnek, cibule, sůl, majoránka, pepř, sádlo
Francouzský camembert zabalený v bramborákové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8NOL
9 názorů