Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křehký rybízový koláč

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kucerova45 kucerova45

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 049 kJ /
4 792 kcal
Bílkoviny76,55 g
Tuky202,79 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 1,57 g
Sodík 401 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy659,93 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ze všech surovin na těsto vypracujeme vláčné těsto. Krok 2: Vypracované těsto rozválíme, vložíme na pekáč vyložený pečícím papírem (uvedené množství těsta vystačí na pekáč o velikosti cca 40 x 30 cm) dáme upéct do trouby na 200°C. Krok 3: Mezitím rychle ušleháme 5 bílků a 25 dkg cukru moučky. Do sněhu vmícháme rybíz. Krok 4: Potřeme nedopečené těsto sněhem, ztlumíme troubu na 150°C a pečeme ještě 15-20 minut.

Zveřejněno 10. 7. 2016

Poznámka autorky kucerova45

Dnes jsem ho pekla k odpolední kávičce a všem moc chutnal.Je křehoučký a výborný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křehký rybízový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y9p0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křehký rybízový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y9p0

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
křehký koláč s rybizem, rybízový koláč, vláčný rybízový koláč, rybízový koláč recept, krehky kolac s rybizem a snehem, rybízový koláč se sněhovou krustou, křechký koláč s rybízem, rybízová buchta se sněhem, křehký rybízový koláč se sněhem, křehký koláč s tvarohem a rybízem, krehky rybizovy kolac s tvarohem, rybízový koláč se sněhem, recept na rybízový koláč, křehký koláč s ribízem, vlacný rybizový, rychlý rybízový koláč, koláč s rybízem, vláčný koláč s rybízem, moučník s rybízovou krustou, rybízový koláč vláčný

Suroviny:
máslo, mouka hladká, cukr, žloutek, bílek, cukr moučkový, rybíz

Přidat fotografie receptu