Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 938 kJ / 2 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,31 g |
Tuky | 46,70 g |
Vláknina | 22,85 g |
Cholesterol | 194 mg |
Sodík | 5,21 g |
Sůl | 14,84 g |
Sacharidy | 492,49 g |
Postup přípravy
Chleba zní dutě, když na něj zespodu ťukneme.
Zveřejněno 24. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Australský bramborový chléb Damper
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MV5m
Moje poznámka
Australský bramborový chléb Damper
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MV5m
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 20 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 59 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
essinKa před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 3 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 3 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
bramborový chléb,
recept na chleba,
recept na domácí chleba,
bramborový chleba,
chléb damer,
bramborový chléb recept,
bramborový chleba recept,
damper sodu,
bramborové recepty,
recepty na chleba,
recept vyroba chlebu na ohni,
bramborovo kukuřičné bulky,
název australských bramborů,
křupavý chléb s chia semínky recept,
recepty křupavý chléb s chia semínky
Suroviny:
mouka,
prášek do pečiva,
sůl,
cukr,
kmín drcený,
máslo,
brambory moučné,
podmáslí,
voda,
maso uzené
Komentáře (10)
Proč nejdřív na vymazaný plech a potom zase přendat na plech s pečícím papírem ?