Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí loirských lodníků

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 9. 2016 10:02

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 563 kJ / 1 330 kcal
Bílkoviny21,56 g
Tuky69,20 g
Vláknina90,00 g
Cholesterol 204 mg
Sodík 122 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy135,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept z knihy Francouzská kuchyně, malinko upravený. Určitě by se hodil pro pomalý hrnec.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maiva maiva

4. 9. 2016 18:01

Parádní recept, jednoduché a určitě výborné chuti:-K:yes::yes:

mysulka mysulka

4. 9. 2016 17:57

Mňam :yes::yes:

R.Rose R.Rose

1. 9. 2016 13:51

hmm... tohle bych viděla jako ideální pro noční pečení <3

zizala zizala (moderátorka)

1. 9. 2016 11:39

V jednoduchosti je krása i chuť <3:yes:

cathleen cathleen

1. 9. 2016 11:35

maris: dostala jsem ji letos od kamarádky - už starou, vypadávají z ní listy, ale pořád dobrá. Autorka píše, že spousta receptů pochází z až středověké kuchyně, tenhle byl jeden z nich;-)

maris maris

1. 9. 2016 11:11

Asi máme stejnou kuchařku;-):-). Lodníci věděli, jak uvařit jednoduše a při tom výborně<3:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bifteky loirských lodníků biftek loirských lodníků hovězí podle lodníků bifteky loiarskych lodniku biftek lodníkú hovězí zadní recepty hovězí rose biftek lodník

Suroviny: cibule, máslo, sůl, pepř, okurky sterilované, voda, ocet

TopRecepty.cz

Hovězí loirských lodníků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m9NG